Amelia - przykro mi z powodu okresu. Trzymam kciuki za następny cykl!
Carla - absolutnie nie czuj się podle! Jedyną osobą, która powinna się tak czuć, jest Twój ojciec. Ty tylko dochodzisz swoich praw.
Zdrówka dla Nelci. Jak można mieć pretensje do dziecka, o coś takiego :| Nie dziwię Ci się, że zmieniasz przychodnię.
Nika - mam nadzieję, że wspólnie z mężem rozwiejecie wątpliwości i dojdziecie do porozumienia.
Aniołek - myślę, że taki prezent będzie jak najbardziej ok
Fuma - a nie zrobiła Ci ta miła pani usg tarczycy? Ja też mam Hashimoto, to jest chyba jakaś plaga :/ Jaką masz dawkę Euthyroxu? Jeśli to faktycznie to, w takim razie jak zajdziesz w ciążę to absolutnie nie odstawiaj leku. Ja mam takie przykazanie od mojego lekarza, że jak tylko się dowiem, że jestem w ciąży, to mam od razu zbadać tsh i dzwonić do niego. Wtedy dokonuje cudu i znajduje dla mnie wolny termin w ciągu następnych 2-3 dni. No i później przez całą ciążę dokonuje kolejnych cudów i co miesiąc chodzę na wizyty (normalnie się do niego czeka minimum 4 m-ce).
Jestem przykładem, że jak jest się dobrze leczonym, to można szybko zajść w ciążę i urodzić zdrowego bobasa mimo Hashimoto.
Ech...my dziś znów u lekarza, tym razem z Małym. Okazało się, że chyba ma grypę i dostał jakieś kolejne leki. No i przeprowadzka nam się znów przesunie. Prawdopodobnie na środę.