vinga mam takich samych rodziców, nigdy się nie narzucają ale gdy są potrzebni to zawsze pomogą, tak ze fajnie że będziesz miała ich blisko w razie czego. Ja też jestem w szoku jak moja mała wszystko rozumie, raz zrobimy coś razem a następnym razem już ona pokazuje co i jak, teraz tylko mówię to idziemy tu i tu zrobimy to i to i ona leci przede mną, fajnie

żeby też zakazy chciała rozumieć

kurde Nataniel pewnie pokazuję że mamo ustąp mi bo inaczej odreaguję złość na Gabrysiu, musisz być czujna bo jednak Nataniel jest jeszcze mały
Dorcia no to gratuluję wygranej ! szczeliłaś prosto i w temat jak to Ty

i trafiłaś fajowo. Ale masz porządek w domu

pozazdrościć
Wasila super że wizyta udana, a Kornelka zainteresowana była? bo moja dziś w ogóle latała po pomieszczeniu a tata za nią. Powodzenia z odpieluszkowaniem
Aniołek czyli córunia wypięła tyłeczek do mamusi

kobito jak Ci już niedużo zostało!!!
Amelia no bomba nocnik hehehe
Tesiak ja też już mówię że pewnie w lipcu będę nieosiągalna hehe ale to mam nadzieję przez chwilę. Buziaki dla dzieciaków
buziaki dla reszty której nie odpisałam
a ja też miałam dziś usg połówkowe, i już na wstępie (tak samo było przy Roksance) mówią że nie mierzą tu długości dziecka ani wagi, więc nie mam pojecia jakie jest wielkie, dowiem się na usg w Polsce 9 kwietnia, ale pomierzyła nóżki główkę no wszystko , 25 min samego usg i mierzenia, najechała na szyjkę powiedziała że nie widzi żeby dziecko napierało na nią, spytałam czy mogą mi zrobić usg dopochwowe to mi powiedziała wg niej jest wszystko w porządku i żebym porozmawiała o tym z lekarzem rodzinnym jak będę mieć kontrol w 24 tc, ehh ogólnie pomiary wszystkie dobrze więc myślę że nie mam się czym stresować, ale i tak czekam na to usg w kwietniu, aha i będzie chłopczyk tak jak przeczuwałam