reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Vinga łepetynka do góry.... daj spokój z obwinianiem się ...przecież to nie Twoja wina i gadanie że mogłaś mocniej ( co za tym idzie -boleśnie) rozciągać nóżkę.
Pochodzicie troszkę w gipsie i będzie ok ... lepiej teraz niż za rok - kiedy dziecko chce chodzić
Trzymaj się i przestań się obwiniać...bo Ci nakopie !!!

Co do mnie....hmmmm....lekarz po dłuższej chwili ciszy stwierdził że poczekamy do poniedziałku-do kolejnej bety i wtedy zdecydujemy. Na moje pytanie co oznacza wzrost...odpowiedział...bądźmy dobrej myśli Pani Dorotko !!! Nosz ...tylko się pochlastać !!!
Byłam dzisiaj u dietetyczki....koszmar...powinnam jeść samo białko jajka i pić kawę ...to są dwie rzeczy które można i przy diecie i przy kamicy...ehhhh

Idę pakować Młodą...jedzie jutro...wraca w poniedziałek .... WAKACJE MAM !!!

reklama
Dorcia to czekamy z Tobą do poniedziałku !

Vinga no coś Ty, to na pewno nie Twoja wina, niewolno Ci się obwiniać, chłopcy na pewno nie chcą widzieć smutnej mamy - będzie dobrze zobaczysz, popatrz na to z tej strony, że może nawet lepiej, że dali tą nóżkę teraz w gips, gdzie kości są bardzo elastyczne i duuuuuuużo krócej trwa takie leczenie, jeśli robią to tak wczas, niż jakby mieli dać ten gips parę msc później !!!!!!! :*

Vinga!!! Wiadomo, że przykro patrzeć jak maleństwo takie coś przechodzi, ale nie możesz siebie obwiniać… Tak jak piszą dziewczyny, lepiej że już jest diagnoza i Garbyś teraz jest w gipsie niż za rok !!! Głowa do góry!

Dorcia ale ten twój lekarz tajemniczy… 3mam kciuki za następną betkę :*

Samosia, jeszcze nie zaczynamy… czeka mnie ortodonta najpierw i wyrwanie zęba i badania :( A ja bym chciała już! :D

Laski dzięki za wsparcie :D

Vinga dziewczyny jak zawsze mają rację.Gips napewno załawti sprawę ,zobaczysz:*
Dorcia- cholera dopiero w poniedziałek..:/ Ale lekarz ma rację,bądzmy dobrej myśli a będzie dobrze! Ciesz sie wakacjami!! :D

Hej , nie mam mocy nadrabiać za bardzo , przepraszam ...

Vinga
- Kochana to nie jest Twoja wina przecież !!! , współczuje Ci bo na pewno łatwo nie jest ale pomyśl sobie że jak zdejmą gips to Gabryś będzie miał super nóżki :tak:, a mówili na ile ten gips ? i jak Gabryś to znosi ?
Wasila - Ola mi się bardzo podoba :tak: , co tam u endo ?

Dorcia - to czekamy do poniedziałku i oczywiście też jesteśmy dobrej myśli :tak:, to expres Ci się przyda , musisz kawę zacząć pić ;-), choć pewnie dietetyczka nie miała na myśli tej z mleczkiem i pianką ;) ,

Muffi Samosia no nie...Wam to trza do doopy nakopać !!! Co to za odwlekanie staranek ???

A mnie od poniedziałku boli brzuch jak na @ ... może sobie wkręcam...a może nie...beta pokaże !!??
Byle do poniedziałku !!!
Mówiłam Wam że od poniedziałku znów "bawię" Młodego ? Tak czy siak siedzę w domu więc co mi szkodzi ( widzę że się trochę zmienił ) A dzisiaj zadzwonili że od jutra mam przyjść bo niania się pochorowała
U nas leje deszcz ... a tam gdzie Młoda jedzie podobno spadł śnieg :baffled:

SPOKOJNEJ NOCKI !!!

VINGA to nie Twoja wina, na pewne sprawy nie ma się wpływu, będzie dobrze, zobaczysz:tak:
DORCIA a gdzie córa się wybiera? Bo chyba nie doczytałam albo mam sklerozę..? Hmm zastanawiająca ta beta..
MUFFI ten temat z Twoimi zębami coś się długo ciągnie:-p
ANIOŁEK niesamowite jak ta Twoja ciąża szybko leci:szok:
WASILA wow, ja bym już nie chciała zmieniać imienia:-p Za bardzo się już przyzwyczaiłam. Nie tylko ja bo i moja mama mówi o Zosi Zosia:-p, i Martynka:tak:

reklama
dziewczyny dziękuję za słowa pocieszenia ;** jesteście kochane
gips na razie jest na dwa tygodnie. potem ćwiczenia i jak poprawy nie będzie to znów w gips wskakujemy :( lekarz powiedział, że jak się nie będzie poprawiać a mały będzie chciał ruszyć już na nóżki to operacja nas czeka :(

i jeszcze żeby mnie dobić całkiem to chyba @ do mnie przyszła!!! lekko plamię na czerwono ale dziwnie się czuję, pewnie do jutra się rozkręci...

Wasila Ola też bardzo ładnie :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry