Z niecierpliwością czekamy na Karolka!! Ja to chyba bym jajo zniosła na miejscu Kurczaka, u nas w szpitalu nie czekają tyle po odejściu wód. No ale w różnych szpitalach różne zasady mają, najwazniejsze że zdrowy Karolek i jego mamusia
Dziewczyny, Tomek przespał dziś całą noc!!!! Po 19 kąpiel, butla z kleikiem, po 22 płakał to dostał cycka na chwilę, a wstał o 7:15!!
Wasila czekamy na Ciebie :*
ianka my Nelce od małego dawalismy szczoteczkę, ale był czas że wymycie jej zębów to był koszmar. Teraz fajnie sama myje i daje sobie umyć, mamy szczoteczkę zwykłą i elektryczną i tą elektryczną wolę.
Młody też dosypia teraz w wózku, bo na dworze byliśmy 2 h, z czego przespał z 20 minut, a z 40 minut się darł jak opętany :/ Ehh masakra, nie lubię z nim wychodzić na spacery bo zazwyczaj prowadzę wózek z ryczącym dzieckiem... Straszny jest ten mój syn do spania w dzień...
Fuma ja też nie lubię jak mój gdzieś na wyjeździe, ale jak ma urlop to mnie wkurza strasznie
Gabryska no ciekawe ile Wam za robotę powiedzą, daj znać. Miłego weekendu

To ja Ci też wyślę swoje namiary, a co
Dorcia super że jesteś zadowolona z gina, idź do onkologa dla spokoju i będzie dobrze! Mówisz że ktoś się pod Wasilę podszywa?? Hehe ja znam pare osob o jej nazwisku, więc jakby poszukać to pewnie więcej zbieżności by sie znalazło

Ja mam nazwisko ryzykowne w okolicach Wigilii
Aniołek torbę to ja szybko spakowałam bo bałam się, ze będę miała powtórkę z rozrywki. Nie ma co czekać w wyprawką i torbą, lepiej niech leży i czeka.
Brak miejsca w szpitalu to jakieś jaja! A Ty nie nastawiaj się na męczarnię, może nie bedzie tak źle- życzę Ci z całego serca takiego porodu jak mój, bolało ale krótko!
oo obudził się mój cycuś, turbo-drzemka zakończona.
Amelia ja swojego panienskiego nazwiska nienawidzę, o dwuczłonowym nazwisku nigdy nie myslałam bo za dużo pisania

Zdrówka dla Majeczki :* I cierpliwości dla Ciebie, jak czytam o Majce to wypisz wymaluj moja Nela, zresztą
ianka Twoja Roksanka też taki udany model jak moja Nelka

Wymądrzę się trochę i pocieszę, że takie fochy mijają, pojawiają się później inne, ale przynajmniej jest się w stanie z dzieckiem dogadać i ponegocjować

Nelka dalej fochy strzela, ale tłumaczenia docierają.