reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hej , mój mąż jest chory wiec mam dwoje dzieci w domu ...zapowiada się ciekawie:cool:. U nas też dla odmiany deszcz pada ...
Miłego dnia!

reklama
Cześć. Widzę że na chorobę nie ma mocnych, zdrowia dla wszystkich.

Aniołek Ciebie też łapie? Życzę mocy do pracy :)
Diablica rmf maxx uwielbiam :) Ja dziś wyjątkowo obiad zrobię, a co mi tam :)
Amelia żeby na Ciebie nie przeszło..

A nasze dziecię spało dziś pierwszy raz bez pieluchy i... sukces!! Zawołała ok. 3 że chce siku, miała tylko plamkę na spodniach :) I dalej poszła lulu bez pieluchy, ależ ona już dorosła :)
Ja za to nie spałam do ok. 5, szukałam sobie aplikacji na telefon, znalazłam też bluzkę o której myślałam że leży na śmietniku.

Witam ;))

Diablica dobry pomysł na polepszenie humoru w taką pogodę :)

Amelia to współczuje, nie ma nic gorszego niż chory facet ;] Już dzieci lepiej znoszą chorobę hehehehe

Carla gratulacje dla Nelki ;)

A ja dziś nie muszę robić obiadu, bo wczoraj zrobiłam papryki faszerowane i starczą na 2 dni.... mmmmm pychotka :D

Miłego dnia!

papryki takie farszem jak gołąbki??? a może cosik innego....ostatnio brakuje mi weny na jedzonko...więc może przybliż mi ten przepis na papryki...muffi

ja też nie zrobiłam obiadu ale ale mam z wczoraj zupkę....dlatego mogłam sobie pozwolić na słodkie obiadowe lenistwo...i może placki ziemniaczane machne....ot tak żeby mi sie zachciało chcieć....:-p

dziewczyny miałyście może do czynienia z lampką dla dzieci taka do spania? nie pamiętam jak se nazywa ale wszędzie kosztuje ok 159 zł....zastanawiam sie nad kupnem...

Diablica z tego przepisu:

Zapiekane papryki - Przepis

Można je przykryć (to będą bardziej miękkie) i pod koniec odkryć, żeby się pomidory przypiekły ;)

Wogóle uwielbiam ten blog kulinarny wszystkie przepisy stamtąd wychodzą pysznie!!!! I ta babeczka która go prowadzi jest nieprzeciętna, nie dość że robi rzeczy smaczne to jeszcze tak pięknie wyglądają i uwiecznia je na świetnych zdjęciach!!! Podziwiam takie kobiety ;)

Witam:)
Ja już w domku:)
Muffi apetycznie wyglądają te Twoje papryczki:) U nas dzisiaj zupka ogórkowa z ryżem - a na kolację zrobię twaróg ze szczypiorkiem:)
Szok 8 stopni dzisiaj - słychać jak ptaki ćwierkają - od razu widać, że wiosna się zbliża;)
Amelia - niech się ten Twój chłop kuruje.... mój jak ma lekki katar lub kaszel to już jest umierający więc wiem czym to pachnie:)
Carla - ja już czuje się lepiej - rano mnie coś po prostu przymuliło, może przez tą pogodę. Fajnie, że córcia załapała z sikaniem i będziesz mogła pożegnać się z pampersami:)
pozdrawiam i miłego popołudnia - ja dzisiaj mam lenistwo:)

Muffi jak ja bym chciała z chęcią gotować. A mnie robienie obiadów po prostu... obrzydza. Wiem że to głupio brzmi, ale ja nie cierpię nawet kanapek robić. Dziś zaczęłam robić płaty z kurczaka. Umyłam i zaczęłam wycinać te wszystkie krewki itp., i poczułam zapach tego surowego mięsa. Myslałam że zwymiotuję. Nie potrafię się przemóc, cholernie bym chciala robić mężowi i córce pyszne jedzonko, ale nie mogę :( Czasami coś upiekę, ale tu jest problem z jajkami- muszę je zawsze długo myć w ciepłej wodzie i płynie do naczyń, a później jeszcze ręce szoruję jak głupia.
Diablica nie wiem o jaką lampkę chodzi, my żadnej nie mamy u małej w pokoju poza tą na suficie.
Aniołek czekam na wiosnę z niecierpliwością, szkoda że to jeszcze nie czas... Nela już komara ciśnie i znowu bez pieluchy :) Miłego leniuchowania!

reklama
Popadnę chyba w deprechę... To tylko ja nie lubię gotowania? Kolega mi kiedyś powiedział, że jak kobieta mówi że nie lubi gotować to jest tragedia. Myslałam że mu buzię rozkwaszę ;)
Samosia nóżka sama się rusza przy takich rytmach :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry