Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Cześć. Widzę że na chorobę nie ma mocnych, zdrowia dla wszystkich.
Aniołek Ciebie też łapie? Życzę mocy do pracy Diablica rmf maxx uwielbiam Ja dziś wyjątkowo obiad zrobię, a co mi tam Amelia żeby na Ciebie nie przeszło..
A nasze dziecię spało dziś pierwszy raz bez pieluchy i... sukces!! Zawołała ok. 3 że chce siku, miała tylko plamkę na spodniach I dalej poszła lulu bez pieluchy, ależ ona już dorosła
Ja za to nie spałam do ok. 5, szukałam sobie aplikacji na telefon, znalazłam też bluzkę o której myślałam że leży na śmietniku.
papryki takie farszem jak gołąbki??? a może cosik innego....ostatnio brakuje mi weny na jedzonko...więc może przybliż mi ten przepis na papryki...muffi
ja też nie zrobiłam obiadu ale ale mam z wczoraj zupkę....dlatego mogłam sobie pozwolić na słodkie obiadowe lenistwo...i może placki ziemniaczane machne....ot tak żeby mi sie zachciało chcieć....
dziewczyny miałyście może do czynienia z lampką dla dzieci taka do spania? nie pamiętam jak se nazywa ale wszędzie kosztuje ok 159 zł....zastanawiam sie nad kupnem...
Można je przykryć (to będą bardziej miękkie) i pod koniec odkryć, żeby się pomidory przypiekły
Wogóle uwielbiam ten blog kulinarny wszystkie przepisy stamtąd wychodzą pysznie!!!! I ta babeczka która go prowadzi jest nieprzeciętna, nie dość że robi rzeczy smaczne to jeszcze tak pięknie wyglądają i uwiecznia je na świetnych zdjęciach!!! Podziwiam takie kobiety
Witam
Ja już w domku
Muffi apetycznie wyglądają te Twoje papryczki U nas dzisiaj zupka ogórkowa z ryżem - a na kolację zrobię twaróg ze szczypiorkiem
Szok 8 stopni dzisiaj - słychać jak ptaki ćwierkają - od razu widać, że wiosna się zbliża
Amelia - niech się ten Twój chłop kuruje.... mój jak ma lekki katar lub kaszel to już jest umierający więc wiem czym to pachnie
Carla - ja już czuje się lepiej - rano mnie coś po prostu przymuliło, może przez tą pogodę. Fajnie, że córcia załapała z sikaniem i będziesz mogła pożegnać się z pampersami
pozdrawiam i miłego popołudnia - ja dzisiaj mam lenistwo
Muffi jak ja bym chciała z chęcią gotować. A mnie robienie obiadów po prostu... obrzydza. Wiem że to głupio brzmi, ale ja nie cierpię nawet kanapek robić. Dziś zaczęłam robić płaty z kurczaka. Umyłam i zaczęłam wycinać te wszystkie krewki itp., i poczułam zapach tego surowego mięsa. Myslałam że zwymiotuję. Nie potrafię się przemóc, cholernie bym chciala robić mężowi i córce pyszne jedzonko, ale nie mogę Czasami coś upiekę, ale tu jest problem z jajkami- muszę je zawsze długo myć w ciepłej wodzie i płynie do naczyń, a później jeszcze ręce szoruję jak głupia. Diablica nie wiem o jaką lampkę chodzi, my żadnej nie mamy u małej w pokoju poza tą na suficie. Aniołek czekam na wiosnę z niecierpliwością, szkoda że to jeszcze nie czas... Nela już komara ciśnie i znowu bez pieluchy Miłego leniuchowania!
ogólnie mam dziś tyle energii że aż mnie nosi własnie sobie włączyłam piosenkę która zawsze mnie pozytywnie nakręca i idę poćwiczyć ! Polecam tę piosenkę szczególnie od 3;15 minuty ąż się chce tańczyc.Przynajmniej na mnie tak działa Usher - Scream (Filmed at FUERZA BRUTA NYC SHOW) - YouTube
Popadnę chyba w deprechę... To tylko ja nie lubię gotowania? Kolega mi kiedyś powiedział, że jak kobieta mówi że nie lubi gotować to jest tragedia. Myslałam że mu buzię rozkwaszę Samosia nóżka sama się rusza przy takich rytmach