Hej dziewczynki,
mama moja przyjechala i no wiecie jak jest chce sie nia nacieszac na maksa

A jeszcze wykorzystujemy z m. jej obecnosc i wieczorem wybywamy na musical troche odchamic sie
Ianka- my odkad ja wrocilam do pracy a mlody poszedl do przedszkola to rzadziej jezdzimy do Pl, w tamtym roku bylismy 2 razy wspolnie, no i ja raz sama sie wyrwalam na weekend na zjazd absolwentow mojej uczelni, rzadko zdecydowanie za rzadko no ale co zrobic
Kurczak- jak sie ogarniesz wpadaj kochana, co by nam relacje zdawac z podwojnego macierzynstwa
Vegas- ogromnie mi przykro

tata mojego M. od 1,5 roku walczy z tym dziadowskim rakiem
Wasila- torcik mega Ci wyszedl, slodkosci dla niuni z okazji urodzin!!!
Dorcia- u nas ten cykl to ja na straty spisuje, w tamtym tyg. nic zero staran bo tacy obydwoje zmeczeni bylismy, chyba bardziej psychicznie tym planem budowy wioski dla uchodzcow i calym szumem z tym zwiazanym

Teraz M. jedzie w podroz sluzbowa wiec pupa blada. a ty w pon. masz wizyte? bede trzymac kciuki naturalnie
Samosia- tez ide na foty kuknac
Muffi-wspolczuje @

wyrywaj zebola, jak wyrwiesz to my sie wszystkie zrzucimy na prezent dla ciebie abys mogla spokojnie starania zaczac, prawda dziolchy?

a przyniesie Ci go zebowa wrozka
Reszte pozdrawiam goraco, buziolki
Ach bym zapomniala
Carla- najlepszego z okazji urodzin,( bo to chyba dzisiaj jak dobrze pamietam), pociechy z dzieci i mezastego i spelnienia najskrytszych marzen!!!