AniolekBB
Fanka BB :)
Odnośnie jeszcze hula hop - to na poczatku miałam siniaki, więc w momencie jak wyskoczyły przestałam kręcić na kilka dni a potem jak już przestało boleć po kilku dniach mogłam krecić i kręcić i żadnego bólu i później siniaków już też nie było.
Co do Płci - to pytałam Męża co by wolał to powiedział, że chłopca - ja tez początkowo chciałam chłopca ale teraz bardziej moje pragnienie idzie w stronę dziewczynki zwłaszcza jak patrze na moją chrześnicę. no ale co będzie to będzie najważniejsze żeby było zdrowe
Ja się szykuje do pracy dobrze, że juz Piętek
Weekend nam się szykuje znajomowo-odwiedzinowy
my dzisiaj jedziemy do jednych znajomych a jutro przyjeżdzają do nas też znajomi i zostają do niedzieli
.... tak wiec nie będzie czasu na nude
Pozdrawiam i miłego dzionka życzę.
Co do Płci - to pytałam Męża co by wolał to powiedział, że chłopca - ja tez początkowo chciałam chłopca ale teraz bardziej moje pragnienie idzie w stronę dziewczynki zwłaszcza jak patrze na moją chrześnicę. no ale co będzie to będzie najważniejsze żeby było zdrowe
Ja się szykuje do pracy dobrze, że juz Piętek
Weekend nam się szykuje znajomowo-odwiedzinowy
Pozdrawiam i miłego dzionka życzę.
, a powiedz w jakiej temperaturze się je pierze ? tak się zastanawiam czy nie kupić ale nie wyobrażam sobie kupki w takiej pieluszce
trzeba przeprać przynajmniej dopóki dziecko robi rzadsze kupy, bo jak zaczyna już jeść stałe posiłki i kupka twardnieje są takie specjalne "papierki" układa się na pieluszkę wychodzi kupka my cyk za papierek i z nim do kibelka , kupka była kupki nie ma
przerasta mnie sama myśl o tym .Zajrzyj na bloga