Tesiak
Fanka BB :)
Carla wg mnie to każdy kto chce zostać rodzicem powinien przejść gruntowne szkolenie i zaliczyć mega trudny egzamin ze świadomości i odpowiedzialność....W tym wszystkim tylko dzieci szkoda;(
Ja ostatnio rozglądałam sięza łóżkiem dla mojego synka. Tzn planujękupić dopiero jak kolejny potomek się urodzi
A w jakim stylu to łóżko byś chciał i za ile?
vinga wybacz, wiedziałam że prędzej czy później coś pokręce
Aniolek zdrówka życzę
Wracaj szybko do nas
Polecam maść majerankową (na czoło i pod nos).
Wasila smacznego
U nas też dzisiaj wielkie pieczenie pączków. Co prawda nie ja piekłam, za to z synkiem świetnie się bawiliśmy. Zaraz wrzucę fotkę
Wiecie co, ja to chyba mam regularnego hopla na punkcie wózków i fotelików...Mogłabym godzinami przeglądać strony, aukcje i wyniki testów. Czy to jest normalne??

Ja ostatnio rozglądałam sięza łóżkiem dla mojego synka. Tzn planujękupić dopiero jak kolejny potomek się urodzi
vinga wybacz, wiedziałam że prędzej czy później coś pokręce

Aniolek zdrówka życzę
Wasila smacznego
Wiecie co, ja to chyba mam regularnego hopla na punkcie wózków i fotelików...Mogłabym godzinami przeglądać strony, aukcje i wyniki testów. Czy to jest normalne??

Ostatnia edycja:
nic już dziś nie jem, bo waga już leci do góry wrrr zła jestem na siebie, paskudstwo moje nie zna granic.
i fajna koszulka.Co do wózków to nie wiem czy to normalne ;-)ale ja jestem na kupnie spacerówki , i mam dość tego przeglądania porównania itp , niby wiem co chce ale .....zawsze jakieś ale