Jestem , dzięki za kciuki , a w więc usg ok
CRL= 70MM
BPD=20MM
NT- 1,8
Kości nosowe - obecne prawidłowo wysycone ( NB+ ) - cokolwiek to oznacza
Długo mierzył tę kość , w opisie nie ma pomiaru a na zdjęciu pierwszym jest 0,22cm , a na drugim 0 , 28cm i kurcze nie wiem czy to dobrze , niby mówi , żę wszystko ok , że nawet testu z krwi nie muszę robić ale wiecie jak to jest

jeśli chodzi o płeć to najpierw widział dziewczynkę , później chłopca , więc na 70 % chłopiec choć mówi że płeć określa się bardziej na podstawie( czegoś tam w środku - sorry ale nie pamiętam

) i z tego wychodzi dziewczynka , a parę razy jakby siusiak się pojawił choć na początku twierdził żę to raczej są wargi sromowe , no nic już mi wszystko jedno , mam nadzieję że nie obojniak
Ianka - dawaj fotki !! Co do badań to na takim standardowym genetycznym nie pobierają krwi więc się nie martw , ja idę bo dostałam skierowanie ale nie jest to konieczne jak usg wyszło dobrze . Powinnaś oprócz zdjęć dostać opis badania z wszystkimi pomiarami , nie masz ?? Jeśli coś byłoby nie tak to lekarz na pewno by ci powiedział . Strasznie duże ubezpieczenie płacicie , na pewno da się zaszpachlować rdze

, to w Dani wszyscy nówkami jeżdżą , że tak skrupulatnie do przeglądu podchodzą ? , pocieszę Cię , ja też mam serwis niedługo , i wymiana podstawowych rzeczy wyniesie mnie z 2500 , także też super .
Aniołek - czy Ty nie miałaś leżeć ;-) ?
Dorcia : * , do ordynatora idę 6 lutego dopiero .
Samosia - ale nie ma co zazdrościć tylko trzeba sobie zrobić własną :-) , także do roboty :-), oby nie miał/miała brązowych bo to będzie podejżane ;-)
Fuma - upojnej nocki życzę

, trzymam mocno kciuki
Carla , Vinga - jak Wam idzie cycowanie ??