reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wyobraźcie sobie że dzisiaj mój mały terrorysta poszedł pierwszy raz do przedszkola ( po trzech miesięcznej przerwie) i poszłam po niego o 12.30...a on...wrzask...że chce zostać do podwieczorka do 15 godziny. SZOK !!! To ja już kompletnie nic nie zarobię :( ale nerwowo będę spokojniejsza :) Zobaczymy co będzie jutro ??? Idę pomóc córci zadanie zrobić :)

reklama
Witam:)

vinga nie popadajmy znów w skrajność;) właśnie zakupy są przykładem sytuacji kiedy jak najbardziej można użyć funkcji montażu fotelika na stelażu. Chodzi o to żeby fotelik nie zastępował gondolki na codzień na spacerach.
carla no odkąd mamy Frania to nasze życie zmieniło się diametralnie jeżeli chodzi o imprezy. Kiedyś praktycznie co weekend gdzieś wychodziliśmy. Dlatego teraz to wesele było dla nas przyjemną odmianą:) Też lubumy grille;) tylko szkoda że póki co pogoda nas nie rozpieszcza:/
A Atlantic ten szaro czarny jest ładny, taki elegancki. Natomiast w lecie będzie przyciągał promienie słoneczne. Sami mamy fioletowy wózek. Teraz wybrałabym pewnie coś jaśniejszego. Z tym że ja mam dzecko właśnie z początku lata;)
Jak obiecałam, wrzucam fotkę mojego ostatniego dzieła...
DSC03749.jpg

Jeszcze mam prośbę do użytkowników facebooka...Będę niezmiernie wdzięczna jeżeli zechcecie oddać głos na Żywiec lub Bielsko Białą i udostępnić linka. Jest szansa że i do nas dotrze Inspekcja Fotelików;) Z góry dziękuję:)
https://www.facebook.com/questions/642024255815168/

Załączniki

• DSC03749.jpg
    DSC03749.jpg
    32,3 KB · Wyświetleń: 31
Tesiak kolczyki rewelka...chylę czoła...pięknie !!!!!!!!!!!!!!!!
A powiedz mi jak cenowo wyszły by takie małe dla dziewczynki ???? Zrobione tą samą metodą ????

Tesiak kolczyki boskie!!!! Cudeńko normalnie, masz talent dziewczyno! A ciemny wózek na zimę może być, no i ciemna spacerówka też mi pasuje- brudu nie widać ;) Muszę zobaczyć na żywo zanim kupimy.
Dorcia kupię mu to. USG ma jednak jutro, koleżanka pracuje w poradni więc pomogła... Powiem Ci że on mało pije, a jak pije to syf- same gów.. napoje, gazowane kolorowe badziewie itp. I mógłby ciągle jeść orzeszki w panierce :/ Ja już mu wybiję z głowy jedzonko, ktore mu szkodzi.
A powiedz mi jak zajdziesz w ciążę to bez macierzyńskiego będziesz?
Vinga przy takim dziecku to trzeba być czujnym :) Ważne że mały ciekawy świata.
Amelia uuu zastanawiałam się jak to z domu do bloku się przenieść. Faktem jest że ta bliskość wszystkiego i to przy dziecku to dodatkowy plus.

Carla ja jestem zatrudniona na 1/8 etatu :) Jeśli 1 czerwca będzie teścior pozytywny ( daj Boże !!!) to zmienimy umowę na pełen etat :) i po pewnym czasie pójdę na L4 :) To wersja skrócona-jak będzie naprawdę to się okaże...myślisz że Pani z ZUSU dobrze mi powiedziała że podstawę L4 liczą od zmiany umowy czyli w tym przypadku cały etat ??? Kurczę ja chcę być w ciąży !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Twój mąż mUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUsi dużo pić...minimum 3 litry dziennie !!! I piwko od czasu do czasu nie zaszkodzi :)

Dorcia nie wiem czy dobrze powiedziała, mam nadzieję że jest jak mówi...
Piwo czasem wypije, ale to z 2 w miesiącu max. Muszę zacząć go poić :)

Zapomniałam sie pochwalić że mamy już 20 pieluch tetrowych i dwa ręczniki z kapturem- w sumie za 56 zł :) Teściowa koleżanki była po towar w Łodzi i mi kupiła :) Regularnie dostaję też od niej ubranka po jej synku, ma 2 miesiące a długi jak nie wiem. Muszę po lumpkach zacząć coś patrzeć, bo nie odmówię sobie kupienia kilku ubranek :)
A dla siebie kupiłam sandałki na małym koturnie- uwaga za 25 zł :) Miałam wypatrzone podobne za 89 zł, a przechodziłam przez rynek i babka miała z tamtego roku przecenione :)

Cieszę się że Wam się odoba:)
Dorcia właściwie jeszcze nie zastanawiałam się nad ceną. Nie sądziłam że już się ktoś nimi zainteresuje:) Poobliczam sobie wszystko i dam znać:)
Carla koniecznie wcześniej przejdz sie do sklepu. Zdjęcie to niestety tylko zdjęcie. A co do brudu to właśnie wózki Espiro mają taki myk że całą tapicerkę można ściągnąć i wyprać. A w pralce zupełnie nic się z tym nie dzieje.

Hej dziewczyny, ale się rozpisałyście, co z tego, że wszystko przeczytałam, jak już teraz nie wiem o czym, która pisała....:( jakaś nieogarnięta jestem chyba przez tą pogodę, tak wiec wybaczcie ale tak w skrócie,
Tesiak - Super, że wesele i zabawa udana a kolczyki po prostu super, kiedyś tylko chodziłam w takich dużych fikuśnych, a teraz tylko takie malutkie noszę:)
Carla - Biedny ten Twój mąż, niech jak najszybciej zrobi USG i może przepiszą mu jakieś leki, które przyspieszą urodzenie kamyczków, co do zakupów to super, że powoli wszystko kompletujesz :)
Dorcia - Mam nadzieję, że nie będziesz musiała długo czekać na upragnioną ciaże, mnie też szlag trafia, Wy to przynajmniej możecie działać a u nas celibat.
Amelia -Ja całe życie mieszkałam w bloku, teraz mieszkam po za miastem ale w szeregówce więc też mam sąsiadów za ścianą, jednak mimo to wolę to jak mieszkam teraz, cisza spokój, mam gdzie auto zaparkować a nie jeźdżę po osiedlu jak głupia i szukam miejsca, no i co najważniejsze, mam kawałek ogródka :)
Vinga -To nie dobrze, że mały marudny, a za bardzo go dźwigać teraz też nie możesz. kiedy idziesz na pierwszą wizytę do lekarza?

U mnie 3 dzień deszczy, normalnie masakra z ta pogodą, ogólnie to nudy i mam totalnego lenia, jutro wizyta u lekarza a moich wyników histopatologicznych jak nie było tak nie ma, trudno idę bez, będzie chciał lekarz to sobie sam w nie zajrzy jak będzie miał dyżur w szpitalu. ale spróbuje jeszcze jutro zadzwonić do południa może dowieźli bo do lekarza mam na 16.
Miłego popołudnia życzę.

reklama
Tesiak już znalazłam sklep w którym oglądnę i porównam wiele wózków, pojadę z mężem za tydzień w trasę to zobaczę na żywo co mnie interesuje :)
Aniołek u mnie za to pogoda ładna.. Lipa że nie masz wyników, paranoja jakaś :/

Mieszkanie mojej mamy, a raczej adwokata, jest już sprzedane dalej. W sobotę mają spotkanie w sprawie rozliczenia (niestety nie całkowitego)... Mam nadzieję że mama da mi chociaż tyle, żebym mogła kredyt spłacić za ojca. A najlepiej żebym jeszcze coś siostrze spłaciła...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry