Wyobraźcie sobie że dzisiaj mój mały terrorysta poszedł pierwszy raz do przedszkola ( po trzech miesięcznej przerwie) i poszłam po niego o 12.30...a on...wrzask...że chce zostać do podwieczorka do 15 godziny. SZOK !!! To ja już kompletnie nic nie zarobię
ale nerwowo będę spokojniejsza
Zobaczymy co będzie jutro ??? Idę pomóc córci zadanie zrobić 
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Tesiak
Fanka BB :)
Witam
vinga nie popadajmy znów w skrajność
właśnie zakupy są przykładem sytuacji kiedy jak najbardziej można użyć funkcji montażu fotelika na stelażu. Chodzi o to żeby fotelik nie zastępował gondolki na codzień na spacerach.
carla no odkąd mamy Frania to nasze życie zmieniło się diametralnie jeżeli chodzi o imprezy. Kiedyś praktycznie co weekend gdzieś wychodziliśmy. Dlatego teraz to wesele było dla nas przyjemną odmianą
Też lubumy grille
tylko szkoda że póki co pogoda nas nie rozpieszcza:/
A Atlantic ten szaro czarny jest ładny, taki elegancki. Natomiast w lecie będzie przyciągał promienie słoneczne. Sami mamy fioletowy wózek. Teraz wybrałabym pewnie coś jaśniejszego. Z tym że ja mam dzecko właśnie z początku lata
Jak obiecałam, wrzucam fotkę mojego ostatniego dzieła...

Jeszcze mam prośbę do użytkowników facebooka...Będę niezmiernie wdzięczna jeżeli zechcecie oddać głos na Żywiec lub Bielsko Białą i udostępnić linka. Jest szansa że i do nas dotrze Inspekcja Fotelików
Z góry dziękuję
https://www.facebook.com/questions/642024255815168/
vinga nie popadajmy znów w skrajność
carla no odkąd mamy Frania to nasze życie zmieniło się diametralnie jeżeli chodzi o imprezy. Kiedyś praktycznie co weekend gdzieś wychodziliśmy. Dlatego teraz to wesele było dla nas przyjemną odmianą
A Atlantic ten szaro czarny jest ładny, taki elegancki. Natomiast w lecie będzie przyciągał promienie słoneczne. Sami mamy fioletowy wózek. Teraz wybrałabym pewnie coś jaśniejszego. Z tym że ja mam dzecko właśnie z początku lata
Jak obiecałam, wrzucam fotkę mojego ostatniego dzieła...

Jeszcze mam prośbę do użytkowników facebooka...Będę niezmiernie wdzięczna jeżeli zechcecie oddać głos na Żywiec lub Bielsko Białą i udostępnić linka. Jest szansa że i do nas dotrze Inspekcja Fotelików
https://www.facebook.com/questions/642024255815168/
Załączniki
Carla.
Tesiak kolczyki boskie!!!! Cudeńko normalnie, masz talent dziewczyno! A ciemny wózek na zimę może być, no i ciemna spacerówka też mi pasuje- brudu nie widać
Muszę zobaczyć na żywo zanim kupimy.
Dorcia kupię mu to. USG ma jednak jutro, koleżanka pracuje w poradni więc pomogła... Powiem Ci że on mało pije, a jak pije to syf- same gów.. napoje, gazowane kolorowe badziewie itp. I mógłby ciągle jeść orzeszki w panierce :/ Ja już mu wybiję z głowy jedzonko, ktore mu szkodzi.
A powiedz mi jak zajdziesz w ciążę to bez macierzyńskiego będziesz?
Vinga przy takim dziecku to trzeba być czujnym
Ważne że mały ciekawy świata.
Amelia uuu zastanawiałam się jak to z domu do bloku się przenieść. Faktem jest że ta bliskość wszystkiego i to przy dziecku to dodatkowy plus.
Dorcia kupię mu to. USG ma jednak jutro, koleżanka pracuje w poradni więc pomogła... Powiem Ci że on mało pije, a jak pije to syf- same gów.. napoje, gazowane kolorowe badziewie itp. I mógłby ciągle jeść orzeszki w panierce :/ Ja już mu wybiję z głowy jedzonko, ktore mu szkodzi.
A powiedz mi jak zajdziesz w ciążę to bez macierzyńskiego będziesz?
Vinga przy takim dziecku to trzeba być czujnym
Amelia uuu zastanawiałam się jak to z domu do bloku się przenieść. Faktem jest że ta bliskość wszystkiego i to przy dziecku to dodatkowy plus.
Carla ja jestem zatrudniona na 1/8 etatu
Jeśli 1 czerwca będzie teścior pozytywny ( daj Boże !!!) to zmienimy umowę na pełen etat
i po pewnym czasie pójdę na L4
To wersja skrócona-jak będzie naprawdę to się okaże...myślisz że Pani z ZUSU dobrze mi powiedziała że podstawę L4 liczą od zmiany umowy czyli w tym przypadku cały etat ??? Kurczę ja chcę być w ciąży !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Twój mąż mUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUsi dużo pić...minimum 3 litry dziennie !!! I piwko od czasu do czasu nie zaszkodzi
Twój mąż mUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUsi dużo pić...minimum 3 litry dziennie !!! I piwko od czasu do czasu nie zaszkodzi
Carla.
Dorcia nie wiem czy dobrze powiedziała, mam nadzieję że jest jak mówi...
Piwo czasem wypije, ale to z 2 w miesiącu max. Muszę zacząć go poić
Zapomniałam sie pochwalić że mamy już 20 pieluch tetrowych i dwa ręczniki z kapturem- w sumie za 56 zł
Teściowa koleżanki była po towar w Łodzi i mi kupiła
Regularnie dostaję też od niej ubranka po jej synku, ma 2 miesiące a długi jak nie wiem. Muszę po lumpkach zacząć coś patrzeć, bo nie odmówię sobie kupienia kilku ubranek 
A dla siebie kupiłam sandałki na małym koturnie- uwaga za 25 zł
Miałam wypatrzone podobne za 89 zł, a przechodziłam przez rynek i babka miała z tamtego roku przecenione 
Piwo czasem wypije, ale to z 2 w miesiącu max. Muszę zacząć go poić
Zapomniałam sie pochwalić że mamy już 20 pieluch tetrowych i dwa ręczniki z kapturem- w sumie za 56 zł
A dla siebie kupiłam sandałki na małym koturnie- uwaga za 25 zł
Tesiak
Cieszę się że Wam się odoba
Dorcia właściwie jeszcze nie zastanawiałam się nad ceną. Nie sądziłam że już się ktoś nimi zainteresuje
Poobliczam sobie wszystko i dam znać
Carla koniecznie wcześniej przejdz sie do sklepu. Zdjęcie to niestety tylko zdjęcie. A co do brudu to właśnie wózki Espiro mają taki myk że całą tapicerkę można ściągnąć i wyprać. A w pralce zupełnie nic się z tym nie dzieje.
Dorcia właściwie jeszcze nie zastanawiałam się nad ceną. Nie sądziłam że już się ktoś nimi zainteresuje
Carla koniecznie wcześniej przejdz sie do sklepu. Zdjęcie to niestety tylko zdjęcie. A co do brudu to właśnie wózki Espiro mają taki myk że całą tapicerkę można ściągnąć i wyprać. A w pralce zupełnie nic się z tym nie dzieje.
AniolekBB
Hej dziewczyny, ale się rozpisałyście, co z tego, że wszystko przeczytałam, jak już teraz nie wiem o czym, która pisała....
jakaś nieogarnięta jestem chyba przez tą pogodę, tak wiec wybaczcie ale tak w skrócie,
Tesiak - Super, że wesele i zabawa udana a kolczyki po prostu super, kiedyś tylko chodziłam w takich dużych fikuśnych, a teraz tylko takie malutkie noszę
Carla - Biedny ten Twój mąż, niech jak najszybciej zrobi USG i może przepiszą mu jakieś leki, które przyspieszą urodzenie kamyczków, co do zakupów to super, że powoli wszystko kompletujesz
Dorcia - Mam nadzieję, że nie będziesz musiała długo czekać na upragnioną ciaże, mnie też szlag trafia, Wy to przynajmniej możecie działać a u nas celibat.
Amelia -Ja całe życie mieszkałam w bloku, teraz mieszkam po za miastem ale w szeregówce więc też mam sąsiadów za ścianą, jednak mimo to wolę to jak mieszkam teraz, cisza spokój, mam gdzie auto zaparkować a nie jeźdżę po osiedlu jak głupia i szukam miejsca, no i co najważniejsze, mam kawałek ogródka
Vinga -To nie dobrze, że mały marudny, a za bardzo go dźwigać teraz też nie możesz. kiedy idziesz na pierwszą wizytę do lekarza?
U mnie 3 dzień deszczy, normalnie masakra z ta pogodą, ogólnie to nudy i mam totalnego lenia, jutro wizyta u lekarza a moich wyników histopatologicznych jak nie było tak nie ma, trudno idę bez, będzie chciał lekarz to sobie sam w nie zajrzy jak będzie miał dyżur w szpitalu. ale spróbuje jeszcze jutro zadzwonić do południa może dowieźli bo do lekarza mam na 16.
Miłego popołudnia życzę.
Tesiak - Super, że wesele i zabawa udana a kolczyki po prostu super, kiedyś tylko chodziłam w takich dużych fikuśnych, a teraz tylko takie malutkie noszę
Carla - Biedny ten Twój mąż, niech jak najszybciej zrobi USG i może przepiszą mu jakieś leki, które przyspieszą urodzenie kamyczków, co do zakupów to super, że powoli wszystko kompletujesz
Dorcia - Mam nadzieję, że nie będziesz musiała długo czekać na upragnioną ciaże, mnie też szlag trafia, Wy to przynajmniej możecie działać a u nas celibat.
Amelia -Ja całe życie mieszkałam w bloku, teraz mieszkam po za miastem ale w szeregówce więc też mam sąsiadów za ścianą, jednak mimo to wolę to jak mieszkam teraz, cisza spokój, mam gdzie auto zaparkować a nie jeźdżę po osiedlu jak głupia i szukam miejsca, no i co najważniejsze, mam kawałek ogródka
Vinga -To nie dobrze, że mały marudny, a za bardzo go dźwigać teraz też nie możesz. kiedy idziesz na pierwszą wizytę do lekarza?
U mnie 3 dzień deszczy, normalnie masakra z ta pogodą, ogólnie to nudy i mam totalnego lenia, jutro wizyta u lekarza a moich wyników histopatologicznych jak nie było tak nie ma, trudno idę bez, będzie chciał lekarz to sobie sam w nie zajrzy jak będzie miał dyżur w szpitalu. ale spróbuje jeszcze jutro zadzwonić do południa może dowieźli bo do lekarza mam na 16.
Miłego popołudnia życzę.
vinga89
mamusia syneczków
Aniołek, zamierzam 28 maja iść ale jeszcze czas pokarze, może później pójdę 
reklama
Carla.
Tesiak już znalazłam sklep w którym oglądnę i porównam wiele wózków, pojadę z mężem za tydzień w trasę to zobaczę na żywo co mnie interesuje 
Aniołek u mnie za to pogoda ładna.. Lipa że nie masz wyników, paranoja jakaś :/
Mieszkanie mojej mamy, a raczej adwokata, jest już sprzedane dalej. W sobotę mają spotkanie w sprawie rozliczenia (niestety nie całkowitego)... Mam nadzieję że mama da mi chociaż tyle, żebym mogła kredyt spłacić za ojca. A najlepiej żebym jeszcze coś siostrze spłaciła...
Aniołek u mnie za to pogoda ładna.. Lipa że nie masz wyników, paranoja jakaś :/
Mieszkanie mojej mamy, a raczej adwokata, jest już sprzedane dalej. W sobotę mają spotkanie w sprawie rozliczenia (niestety nie całkowitego)... Mam nadzieję że mama da mi chociaż tyle, żebym mogła kredyt spłacić za ojca. A najlepiej żebym jeszcze coś siostrze spłaciła...
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.