Hejka

Widzę, że ostro działacie dziewczyny, Trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&, ale wiecie co..... Ja za miesiac do Was dołącze

Dzisiejsza wizyta u lekarza Bajka

lekarz Anioł, zajebisty jednym słowem, pogadał ze mną jak człowiek, przebadał, powiedział że wszytsko ok, że szyjka i macica ładnie się oczyściły, zrobił też USG dopochwowe i wszystko dokładnie posprawdzał, nawet mi na monitorku pokazał moje jajeczka i mówi, że chyba własnie mamy owulację a ja, że wiem bo widze po śluzie i że jajniki kują

uzupełnił kartotekę i mówi, że on swoim pacjentkom nie każe czekać nie wiadomo ile, i że spokojnie mogę się starać od pierwszej miesiączki jeśli oczywiście psychicznie czuję sie na to gotowa

wyszłam z mega bananem na gębie, jestem bardzo bardzo szczęśliwa, a jak spytałam czy mam przyjść do jakiejś kontroli to powiedział, że chce mnie widzieć dopiero jak będe w ciaży

normalnie super lekarz, delikatny sympatyczny, więc nie dziwie się, że na wizytę NFZ czekałam 5 mc-y warto było. teraz nawet jak będe do niego chodziła prywatnie to wiem, że nie są to pięniądze wyrzucone w błoto.
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Carla - U mnie też na rozładowanie napiecia mężuś zrobił grilla, nawet jedno piwko wypiłam przyjechali rodzice no i jakoś się odstresowałam

jestem pozytywnie nastawiona do wszystkiego
Dorcia - u mnie pogoda też się dzisiaj dopiero zrobiła, a poprzednie trzy dni to masakra, deszcz i deszcz...
Pozdrawiam i miłego wieczorku