reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Carla, nie ma co robić zapasów z chusteczek i pampków bo mały może mieć uczulenie na daną firmę ;)
ja też uwielbiam grilla. a jakie szaszłyki robicie? może ściągnę z was przepis ;)

reklama
Vinga ja tam z Nelą robiłam zapasy i problemu nie było, więc teraz też robię :) Mam nadzieję że uczuleń i alergii nie będzie miał, nie będzie szczepiony więc ryzyko minimalne :)
Robię z płata wymaczanego w oliwie z oliwie i przyprawie do gyrosa, nadziewamy też cebulę, paprykę i pieczarki- uwielbiam! I najlepiej do tego pasuje sos tzatziki, który najlepiej na świecie robi mój mężul :)

Carla dziel się przepisem kochana...my robimy jutro grilla bo dzisiaj zaczyna pogoda się robić :)
Jeśli chodzi o kamyki męża to spory kamyk wyhodował...kurcze niech idzie do urologa-może mu spędzi lekami...albo porozbija...ale Urostonex nie zaszkodzi-to ziołowe ...a pomóc może :) Ja badałam kamyczki i mam szczawiany wapnia 80 % ...mam dietę przy której zamiast szczupleć to tyję :( Rozbijane miałam chyba 16 razy i kilka zabiegów w uśpieniu...trochę przeżyłam :(
Na razie największy kamyk ma 5 mm...juto jade do urologa-zobaczymy co powie :)
Jak trzeba będzie rozbijać to mogę polecić kilka dobrych klinik :)

Racja Vinga nie ma co zapasów robić póki się nie sprawdzi czy nie uczulają

Cześć Babeczki.

U mnie póki co już się sprawa wyjaśniła ale ciąży się w tym miesiącu nie spodziewałam ,bo już widziałam po wykresie,że nic z tego.Dzisiaj małpica przyszła.Mogę zaczynać starania od nowa:-D.

Ale za resztę staraczek trzymam kciuki bo jeszcze wszystko przed Wami &&&&&&&. Może znowu jakiś pozytywny teścik się trafi.

Dorcia jak teściowa załatwi to może uda się szybko do urologa dostać, jak nie to pół roku czekania :/ Kurde myślałam że jak zmieni się dietę to problem zniknie, a tu widzę że raczej nie... Fajnie jakby szybko poszedł do lekarza i skierował go na rozbijanie zanim urodzi kamyczek...
Fuma Foch oby to była ostatnia @ w tym roku :)

Fuma...szkoda...ale wiedz że cały czas trzymamy kciuki !!! Mocno !!!
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Hejka :)
Widzę, że ostro działacie dziewczyny, Trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&, ale wiecie co..... Ja za miesiac do Was dołącze:)
Dzisiejsza wizyta u lekarza Bajka :) lekarz Anioł, zajebisty jednym słowem, pogadał ze mną jak człowiek, przebadał, powiedział że wszytsko ok, że szyjka i macica ładnie się oczyściły, zrobił też USG dopochwowe i wszystko dokładnie posprawdzał, nawet mi na monitorku pokazał moje jajeczka i mówi, że chyba własnie mamy owulację a ja, że wiem bo widze po śluzie i że jajniki kują :) uzupełnił kartotekę i mówi, że on swoim pacjentkom nie każe czekać nie wiadomo ile, i że spokojnie mogę się starać od pierwszej miesiączki jeśli oczywiście psychicznie czuję sie na to gotowa :) wyszłam z mega bananem na gębie, jestem bardzo bardzo szczęśliwa, a jak spytałam czy mam przyjść do jakiejś kontroli to powiedział, że chce mnie widzieć dopiero jak będe w ciaży :) normalnie super lekarz, delikatny sympatyczny, więc nie dziwie się, że na wizytę NFZ czekałam 5 mc-y warto było. teraz nawet jak będe do niego chodziła prywatnie to wiem, że nie są to pięniądze wyrzucone w błoto.
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Carla -
U mnie też na rozładowanie napiecia mężuś zrobił grilla, nawet jedno piwko wypiłam przyjechali rodzice no i jakoś się odstresowałam :) jestem pozytywnie nastawiona do wszystkiego :)

Dorcia - u mnie pogoda też się dzisiaj dopiero zrobiła, a poprzednie trzy dni to masakra, deszcz i deszcz...
Pozdrawiam i miłego wieczorku

Aniołek...super kochana...extra że masz takiego ginekologa :) To ważne !!! Czyli za miesiąc trzymamy wielkie kciukaski !!!!!!!!!!!!!!!!!!

ok, aż się głodna zrobiłam, zaczynam mieć już zachcianki hehe
Aniołek, to trzymam kciuki, rozpoczynajcie staranka :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry