reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ianka zapamiętam na przyszłość z tym piekarnikiem :) A szarlotka- niebo w gębie :) Nienawidzę gotowania, ale piec nawet lubię, może dlatego że kocham ciasta i ciasteczka!
Mnie czasem też tak nosi że najchętniej bym się spakowała i poszła. Tylko gdzie i po co? Wiem że to ciężkie, ale tylko spokój może nas uratować :) Obyś dziś miała już lepszy nastrój.
Fuma Foch to żeś poleciała po całości hehe :) I dobrze, co ona męża nr 2 sobie znalazła? Ja bym zrobiła tak samo, co moje to moje i łapy precz!!
Tesiak a coś Ty po nocy robiła, co??

Byłam w szpitalu oddać mocz o krew do badania, zapisałam się do mojego gina na 27.05, a zaraz idę z gałganem na dwór. Wiecie że ona wczoraj rano mówi do M. że on idzie do pracy a ona chce do żłobka? Nudzi się z matką w domu buuu...

reklama
Carla no lepiej dziś, teraz mam moralniaka że tak się powyżalałam wam tu, nie lubię tego no ale coś pękło, ale dziś lepiej, z moim nie gadam, oczywiście on nie widzi problemu, sama go sobie stwarzam, przejdzie mi.. zawsze przechodzi. A Twoja Nela po wakacjach wraca do żłobka? Popatrzyłam na suwaczek, kurde już w 16 tygodniu jesteś :) a dopiero test robiłaś, ale leci

Mam nadzieję że parę fasolek dziś powstało ?:) już lada moment każda z was będzie się chwalić dwoma kreseczkami, oby oby

Hejka:)
Ale u mnie pogoda, normalnie lato w pełni, a ja siedzę w pracy, ale jeszcze 1,5 h i do domku :)
Dzisiaj chyba odbieram auto z naprawy i mam nadzieje, że będzie śmigać :)
Ale się namnożyło testujących w tym miesiacu, czekam z niecierpliwością na pozytywne wieści :) póki co trzymam kciuki
Carla - Ja też pamiętam jak niedawno test robiłaś a tu już 16 tydzień jeszcze troszke i będzie półmetek, nie dziwie się, że Neli sie nudzi, bo jednak wśród dzieci całkiem inaczej, no ale musi się przyzwyczaić do spędzania czasu z mamusią.
ianka - a gdzie masz się żalić jak nie tu?? po to jesteśmy, żeby wysłuchać i wesprzeć.
A u mnie troche nerwowo z moim, trochę sie wadzimy ostatnio, i to o same pierdoły, jakoś napięta atmosfera między nami ostatnio, może po prostu seksu nam brakuję i nie mamy gdzie rozładować emocji więc się po sobie wyżywamy :( ale mam nadzieje, że to przejściowe i wróci sielanka.
Pozdrawiam i miłego dzionka :)

Witam,czy można dołączyc?
mam 28 lat i jestem mamą 14 miesięcznego Tymonka.Przebywam na urlopie wychowawczym,a od sierpnia planujemy staranka o drugą dzidzię :-) i już się nie mogę doczekac.Natomiast już nie jest tak kolorowo jak przy pierwszej ciąży-kiedy odpoczywałam kiedy chciałam.W drugiej ciąży będę musiała się zając 1,5 rocznym urwiskiem bez niczyjej pomocy(nie mamy żadnej rodziny na miejscu,a mąż do około 18 w pracy).Boję się podnoszenia drugiego dziecka w ciąży i w sumie to tylko ta myśl mnie przeraża.

Siema dziewczyny!!
Jesteśmy po zakupie sandałków dla młodej, zajrzeliśmy też do lumpka w poszukiwaniu ubranek dla Tomaszka :) A tam ceny jak za nowe ubrania :/ Wolę w pepco kupić body za 5 czy 6 zł, niż używane za 7 zł. W tesco też czasem są super promocje, więc będę czekała na okazje, ale do lumpków też czasem zajrzę.

ianka od tego jest forum, tu można żalić się i płakać, cieszyć się i wzruszać.
Nela od września do przedszkola idzie, na żłobek za stara już ;) Czas leci, już 17 tydzień rozpoczęty :) Za 11 dni zobaczę synka, idzie ze mną teściowa :)
Aniołek ehh te nerwy nas wykańczają, oby i u Ciebie napięcie zostało szybko rozładowane :)
Lebara witam :) Myślę że nasze organizmy są tak stworzone żeby radzić sobie w takich sytuacjach jak małe dziecko i kolejna ciąża. Moja mama była sama jak palec ze mną malutką i z moją siostrą w ciąży i dała rade :) Ty też dasz, więc do dzieła!

ehh dziewczyny, mam doła. byłam dziś u gina, zrobił mi usg. coś zaobserwował, chyba pęcherzyk. on sądzi, że prawdopodobnie ja mogę poronić. pęcherzyk jakiś płaski, bez wyraźnej białej linii, w dodatku macica podobno wygląda jakby się do @ szykowała. boję się :( nie chce stracić swojej kruszynki. dostałam luteinę na podtrzymanie ale powiedział, że jak zarodek jest z jakąś wadą to i tak mimo luteiny poronię. tłumaczył, że tak będzie lepiej itp. jak nie będę krwawić to następną wizytę mam na 28 maja.

Vinga głowa do góry, pamietasz co mi lekarz mówił na samym początku? Że nic nie ma, że pozamaciczna... Poczekaj, może będzie dobrze, trzymam kciuki.

Ehhhhh...dziewczynki ale naskrobane...szok
Od rana byłam u urologa zrobił usg i mam 5 kamyczków-największy 5 mm...czyli nie urosły - jest dobrze :)
Vinga nie martw się kochana-poczekaj spokojnie, łykaj luteinkę ... lekarz mógł się mylić ...
Ianka ja się zawsze tylko Wam żale...nikt mnie nie zrozumie tak jak Wy :) WIęc jesteśmy do Twojej dyspozycji...dziel się z nami smutkami i radościami :)
Lebara WITAMY !!!

Tesiak trzymam kciukasy... tak moooooooocno :) Co do babskich zwisów ... wolałabym mniejsze :) Cena mi odpowiada :)

Carla a jak masz już "brzusio" ??? :)
Aniołek...spokojnie kochana...kiedy kończysz celibacik ????

Skrobnę więcej po 20.00 bo mój M się pcha do kompa :(

ehh no tak Carla jaki żłobek hehe, tosz to już pannica, teraz będzie smerfem :) I właśnie brzuszek już zaokrąglony ?:)
vinga89 jak Carla pisze , powoli , pamiętamy właśnie jak Ją przestraszył gin i co ? i mały bombelek rośnie ładnie, jeszcze wcześnie żeby coś widzieć, więc bądź dobrej myśli
Lebara jest nas tu parę starającyhc się z małymi dziećmi, mam te same obawy, moja jeszcze nie umie chodzić, więc jak będę w ciąży ( mam nadzieję że szybko zajdę) będzie się uczyła , i też jestem sama , 1000 km od rodziny, mąż wraca jak Twój godz 18 tak że dasz radę

Ostatnia edycja:
reklama
Fuma - dobra jesteś :-D, też by mnie zatkało na jej miejscu :), jak tam humor , lepiej dziś ?
Ianka -doskonale Cię rozumiem , u nas też ostatnio nerwowo :( , czasem trzeba ponażekać na facetów a kto lepiej zrozumie jak nie my?
Lebara - witaj , nie martw się na zapas :) jakoś musimy dać radę
Carla - to drogie te lumpki u Was , poczekaj do letnich wyprzedaży , nawet w tesco body są o połowe tańsze niż teraz , ja akurat lubie te z H&M lub Primarka, czasem w pepco też kupuję za śmieszne pieniądze i są fajne
Vinga - spokojnie ,może jest jeszcze za wcześnie , trzymam kciuki by było dobrze

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry