Tesiak- niezły z Ciebie nocny marek
ja chodze spac miedzy 22-23 ale wstawac musze o 6 codziennie! Mój budzik jest niezawodny i nigdy się nie spóźnia
prace zaczynam o 7.30 więc idelanie pasuje
Tez się nie mogę doczekać Twojego wyniku
))))) Oby dwie kreseczki
Carla- ja tez kocham piec ciasta, ostatnio robie muffiny ze wszytskim co wpadnie w reke, szybko,smacznie i efektownie
Fajnie ze Twoja córcia miło wspomina zlobek i chce o niego wrocić. U mnie jutro wyniki rekrutacji, ciekawe czy będę mamą złobkowiczki (czy jakos tak heh) Kocham pepco i jestem stałą bywalczynią. I nie tylko chodzi o ubranka dziecięce. Ja kupowałam tez na allegro ubranka. Czasami wychodziło mi mniej niz 1 zł za ciuszek. Teraz tez coś wyhacze od czasu do czasu. Do lumpków już nie chodze, bo czasu nie mam.
Ianka- czasem trzeba oczyścić atmosferę, ja się wczoraj z mężem tez pokłóciłam i ze staranek wczoraj nic nie wyszło
a sprawa dla mnie dość istotna i poważna, on oczywiście zbagatelizował. Faceci...........
Lebara- witaj, Ty prawie jak moja siotra blizniaczka, tez mam córkę w wieku Twojego synka, w tym samy wieku jestem tyle ze ja wróciłam po macierzyńskim do pracy. Rodzine mam ponad 100km. moge liczyc tylko na siebie a mąz pracuje tak samo długo jak Twoj, Damy rade z dwójka maluchów!!! Kobiety to silne stworzenia!!
Vinga- przykro mi kochana! 3 maj się dzielnie i bądź silna dla maleństwa!
Dorcia- wymeczyłas męża wczoraj?
Zaraz mąż wróci z pracy i musimy sie pogodzić bo moje dni płodne sie kończa
Carla- ja tez kocham piec ciasta, ostatnio robie muffiny ze wszytskim co wpadnie w reke, szybko,smacznie i efektownie
Ianka- czasem trzeba oczyścić atmosferę, ja się wczoraj z mężem tez pokłóciłam i ze staranek wczoraj nic nie wyszło
Lebara- witaj, Ty prawie jak moja siotra blizniaczka, tez mam córkę w wieku Twojego synka, w tym samy wieku jestem tyle ze ja wróciłam po macierzyńskim do pracy. Rodzine mam ponad 100km. moge liczyc tylko na siebie a mąz pracuje tak samo długo jak Twoj, Damy rade z dwójka maluchów!!! Kobiety to silne stworzenia!!
Vinga- przykro mi kochana! 3 maj się dzielnie i bądź silna dla maleństwa!
Dorcia- wymeczyłas męża wczoraj?
Zaraz mąż wróci z pracy i musimy sie pogodzić bo moje dni płodne sie kończa