reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Ja po owulce jestem 5 dni ( owulka czwartek 16 maja)...więc spokojnie czekam ! ! ! Ale jak pisałam mam przeczucie że nic nam w tym cyklu nie wyszło...nie czuje żadnego kłucia w brzuchu ,nie bolą piersi ,nie jestem senna :( tylko boli mnie gardło :(

No nic...czekamy :)

Witam:)

dzieki za rade. teraz pojde do apteki po test a jezeli okaze sie ze nie jestem w ciazy to zamowie wieksza ilosc na all. podbrzusze mam nadal obolale...
DORCIA trzymam kciuki:)

wrrrrrr....... ale jestem zła.... moją 3,5 letnią pralkę szlag trafił, no i czeka nas wydatek, cholera a miało być tak pięknie.... dziewczyny z jakiej firmy macie pralki bo nie wiem na jaką sie zdecydować, byliśmy w media, już miałam kupować Beko ale w oko mi wpadła Ariston też na 7 kg wkładu ale o 200 zł drozsza, eh sama nie wiem.....

Aniołek, teraźniejsze pralki są sprawne max 4 lata więc się nie dziw że zepsuta. ja polecam whirlpoola pralki, a z daleka od indesid. a i lepsze są ładowane od góry bo są na dwóch siłownikach, mniej się psują ;)

ANIOLEK a jaka masz pralke teraz? beko szczerze Ci odradzam, to dopiero sa jednorazowki. natomiast nigdy nie zawiodlam sie na boschu. z tej firmy mam wiekszosc sprzetu w domu, a moj maz w garazu. natomiast jezeli moge Ci doradzic to o wiele taniej kupisz na elektro.pl. teraz maja tez darmowa wysylke kurierem. w media przeplacisz. oczywiscie nie musisz kupowac kota w worku...w slepie poogladasz a przez internet zamowisz.

Tesiak teraz miałam amice, ale co do sklepów internetowych w zeszłym roku kupiłam telewizor no i niestety były problemy, bo przywieźli rozbity, a my nie otworzyliśmy przy odbiorze i nie chcieli nam tego uznać, ale poruszyłam niebo i ziemie i przysłali nowy, wiec jakoś teraz mam strach przed sklepami internetowymi, a co do boscha to podobno i jego jakość spadła.

Tesiak u mnie w aptece nadal są testy ciążowe płytkowe Amil po 1 zł....data sierpień 2013...dlatego taka cena :)jeśli chcesz to Ci wyślę?!Przesyłka myślę będzie w granicach 5 zł dla 5 testów...gdybym je wysyłała bez kartonowego pudełka i pojemniczka na mocz :)
Jeśli chcesz to daj znać :)
Dokładnie takie :)

http://allegro.pl/amil-test-ciazowy-plytkowy-argenda-i3264360913.html

Pralkę mam CANDY...ma już 7 lat :)...jedyny MINUS to idiotyczny dostęp do filtra :(

Ostatnia edycja:
ANIOLEK calkowicie rozumiem Twoje obawy, robimy duzo zakupow przez internet i nie raz byly problemy ale na elektro nigdy sie nie zawiedlismy. no taka jest zasada ze trzeba otworzyc przesylke przy kurierze. chciazby nie wiadomo jak sie spieszyl i narzekal to taki jest jego zakichany obowiazek. co do jakosci...niestety wszystko co jest produkowane na polski rynek jest gorsze i ubozsze niz na zachodzie. tez jesienia kupowalismy telewizor i w niemczech np pilot od niego jest podswietlany.
DORCIA oj nie chce Ci robic klopotu. mam nadzieje ze juz nie bede potrzebowac wiekszej ilosci;) ale dziekuje:)

reklama
aha i bosch teraz do pralki "slim" dodaje expres do kawy tassimo;)

pomylka, przeprasza. juz poprawilam...nie do kazdej tylko do tych mniejszych 40cm.

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry