- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
hej dziewczyny
to ja tak nieśmiało dołączę, bo własnie zaczęlismy starania o dzidzię
mam nadzieje, że szybko zaskoczę
na razie nadzieja jest i pozytywne nastawienie
pozdrawiam Was serdecznie i gratuluję tym, które już są w ciąży 
Carla.
Fanka BB :)
Hej!! Laseczki, i tu Was zaskoczę- kurier wcale nie ma obowiązku czekać, aż otworzycie przesyłkę. Wiem co piszę, co pracowałam dla dwóch największych firm kurierskich. A te taśmy "sprawdź zawartość przesyłki przy kurierze" to tylko zagrywka ze strony nadawcy. Kurier bierze kasę, podpis i zmyka, a jak przesyłka była widocznie uszkodzona to od razu się mówi, że jak coś będzie nie tak to się zadzwoni i on przyjedzie i spisze protokół szkody. A jak zawartość przesyłki nie odpowiada zamówieniu, to jest to wina nadawcy, nie kuriera. Wystarczy przeczytać regulamin. Jak ja dostarczałam przesyłki to uwierzcie, że doby by nie wystarczyło jakby każdy sprawdzał przy mnie zawartość. Dlatego jak kurier zostaje przy otwieraniu to jest to jego dobra wola a nie obowiązek 
Diablica gratuluję!!!! Jak się czujesz?? Fajnie że Iza będzie przedszkolakiem, będzie miała gdzie spożytkować swoją energię
A jak tam zdrowie męża, mam nadzieję że już z nim dobrze.
Babeberry witamy serdecznie
Diablica gratuluję!!!! Jak się czujesz?? Fajnie że Iza będzie przedszkolakiem, będzie miała gdzie spożytkować swoją energię
Babeberry witamy serdecznie
babelberry...musiałam podglądnąć żeby dobrze napisać nick
WITAMY !!!
Carla oczywiście że kurier nie czeka...wyobraźcie sobie jakby tak czekał u każdego klienta na otwarcie paczki to ani połowy z zaplanowanych przesyłek by nie dostarczył...chyba że jest widoczne uszkodzenie...wtedy tak
U nas leje...przechodzi jedna burza za drugą
Carla oczywiście że kurier nie czeka...wyobraźcie sobie jakby tak czekał u każdego klienta na otwarcie paczki to ani połowy z zaplanowanych przesyłek by nie dostarczył...chyba że jest widoczne uszkodzenie...wtedy tak
U nas leje...przechodzi jedna burza za drugą
Carla.
Dorcia a u nas lato
Kiedyś dostarczałam małą przesyłkę kobiecie, mało mnie nie pobiła jak nie pozwoliłam jej otworzyć. Powiedziała że mi nie podpisze odbioru dopóki nie otworzy, a tam była bajka na dvd. Ciekawe co ja bym zrobiła gdyby bajka była nie taka, a ona by mi listu nie podpisała. No ale ludzie są różni, jeden rozumie, a inny specjalnie będzie utrudniał (kiedyś jedna babka sprawdzała kafelek po kafelku czy nie są połamane, masakra, myslałam że się załamię).
AniolekBB
Hejka
Witam nową koleżankę 
No i zamówiłam pralkę, padło jednak na sklep internetowy ale z tym plusem że takie duże AGD wożą własnym transportem a teraz przez tydzień mają promocje dostawa gratis, mam nadzieje, że wszystko ok a i jest napisane jak byk nie kupuj kota w worku i nawet dostawca przy Tobie ma obowiazek otworzyć przesyłke i sprawdzasz czy nie jest uszkodzona, mają ją przywieźć w czwartek mam nadzieje, że dotrzymają terminu
No i zamówiłam pralkę, padło jednak na sklep internetowy ale z tym plusem że takie duże AGD wożą własnym transportem a teraz przez tydzień mają promocje dostawa gratis, mam nadzieje, że wszystko ok a i jest napisane jak byk nie kupuj kota w worku i nawet dostawca przy Tobie ma obowiazek otworzyć przesyłke i sprawdzasz czy nie jest uszkodzona, mają ją przywieźć w czwartek mam nadzieje, że dotrzymają terminu
vinga89
mamusia syneczków
hej dziewczynki, ale dziś miałam przeżycia. miałam mały domowy wypadek, poślizgnęłam się na podłodze i pacnęłam z impetem na dupsko. byłam u gina ale wszystko jest ok. widziałam pęcherzyk 
witam nową koleżankę
witam nową koleżankę
reklama
Fuma_Foch
Cześć babeczki
Diablica-wielki gratki.Zdrowej i nudnej ciąży życzę.A jak Mąż? Już zdrowy?
Vinga-ale przezycia.Dobrze,ze byłaś u gina,przynajmniej wiesz,że wszystko w porządku.
Babelberry witaj.
Dorcia, co u Ciebie? Jak samopoczucie?
Aniołek -chyba jakaś zaraza na AGD panuje. U Ciebie pralka a u nas lodówka chyba coś szwankuje. Dzisiaj coś tak w niej łomotało i podskakiwało jakby jakiś Obcy w środku siedział.Wyłączyłam na chwilę i teraz niby dobrze ale już jej ,paskudzie nie wierzę.
Diablica-wielki gratki.Zdrowej i nudnej ciąży życzę.A jak Mąż? Już zdrowy?
Vinga-ale przezycia.Dobrze,ze byłaś u gina,przynajmniej wiesz,że wszystko w porządku.
Babelberry witaj.
Dorcia, co u Ciebie? Jak samopoczucie?
Aniołek -chyba jakaś zaraza na AGD panuje. U Ciebie pralka a u nas lodówka chyba coś szwankuje. Dzisiaj coś tak w niej łomotało i podskakiwało jakby jakiś Obcy w środku siedział.Wyłączyłam na chwilę i teraz niby dobrze ale już jej ,paskudzie nie wierzę.
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.