reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Carla - pewnie zależy od firmy , w dhl mają taki obowiązek jeśli zamawiasz przesyłkę pobraniową, uśmiałam się z tą płytą dvd , szkoda że nie kazała Ci czekać aż obejrzy film i sprawdzi czy jej się podoba ..ludzie są dziwni
Babelberry- witaj:)
Aniołek - i jaką wybrałaś?
Vinga - dobrze że u gina byłaś i wszystko ok
Fuma - u mnie piekarnik szaleje , sam się wyłącza , nie idzie nic upiec :/ no ale bez tego da się żyć , gorzej z lodówką

reklama
Amelia - zdecydowałam się na Hotpoint Ariston WMD 733B EU, wpadła mi w oko wczoraj w media markt no i poczytałam opinie w internecie:) mam nadzieje, że będzie się spisywać.

makota :happy: czyli niebawem testujesz,tak ???? Fajnie byłoby spotkać się w Krk z brzuszkami :)
Fuma...coś rzadko się kochana pojawiasz ...co u Ciebie ??? U mnie leci...jestem 5 dni po owu...i nie czuję się jak zafasolkowana więc mam doła że chyba się nie udało :no: testuję koło 1 czerwca :-p

DSC01169.jpgmoja fasolinka :)

Załączniki

• DSC01169.jpg
    DSC01169.jpg
    17,9 KB · Wyświetleń: 37
Vinga sliczna fasolka, pewnie łezka popłynęła na usg:)

Witam nową staraczkę;)

Diablica- gratulacje!! To Ty kiedyś robiłaś listę staraczek? Może ją uaktualnimy?

Aniołek- mam nadzieję, że pralka będzie dobrze sprawować. Ja mam samsunga 7kg i jestem bardzo zadowolona

Dorcia- odetchnij troche przed testowaniem. Ja sobie odpuściłam,wole mieć pozytywną miłą niespodziankę niż się rozczarować:) chociaż ja w tym miesiącu na pewno nie zaciążyłam. Dziś boli mnie brzuch jakbym miała zaraz dostać okres a to jeszcze o tydzień za wczesnie:/

My z P.obchodzimy dziś rocznicę ślubu i z tej okazji mężuś kupił mi samochód:))))

wasila, to mąż ci prezent zrobił :) my mamy za tydzień rocznicę :) ciekawe co mój wymyśli... znając jego to nic

Zaciekawilo mnie to co piszecie o tych kurierach. Czyzbym tyle lat zyla w blednym przekonaniu i faktycznie wymagala cudow od kurierow? Dlatego spytalam u zrodla i otoz dowiedzialam sie ze jednak dobrze mysle. Nie mam pojecia skad taka rozbierznosc informacji. A otworzenie paczki i zorientowanie sie czy sprzet nie zostal rozbity w transporcie trwa doslownie chwile wiec bez przesady.
ANIOLEK gratuluje zakupu i oby dobrze sie sprawowala:)
VINGA ehh mam nadzieje ze i ja niedlugo bede mogla pochwalic sie zdjeciem mojego babelka:)
WASILA no to maz sie postaral, super:) a nie bal sie sam wybierac?

Tesiak z zamiarem kupna samochodu dla mnie nosiliśmy się już od jakiegś czasu. Nawet tu na forum niedawno pytałam co byłoby odpowiednie pod względem ekonomicznym;) Powiedziałam jakie mam typy i odłożyliśmy sprawę. Az tu wczoraj przyjechał po mnie do „nowym” samochodem. Jestem zadowolona, mimo ze auto ma już 15 lat jest w bardzo dobrym stanie. Tylko tankować i jeździć;)
Z kurierem jest tak jak mówisz- przynajmniej powinno być.

Hejka:)
Vinga - ale kruszynka, niech zdrowo rośnie :)
Wasila - To pochwal się jaki samochód meżuś Ci sprawił :) a swoją drogą pięknie z jego strony:)

Ja dzisiaj mam wizytę u dentysty, nic mnie nie boli ale ide wymienić plombke bo jak byłam w styczniu to mówił, że możemy ją wymienić no i faktycznie, włazi mi jedzenie w tego zęba wiec ide i będe miała spokój :) dzisiaj 28 dzień od zabiegu ciekawe kiedy dostanę @ cykle miałam ok 31 dniowe więc mogłaby w weekend do mnie zawitać :)
Pogoda u mnie w kratkę :)
Pozdrawiam i miłego dnia :)

reklama
Hmm ja miałam samochody w DHL i UPS i nigdy nie było obowiązku żeby klient przy mnie paczkę otwierał, a dostarczając np. 90 paczek w różne miejsca to dnia by zabrakło jakby każdy sprawdzał czy zawartość jest ok.

Aniołek ja mam pralkę Whirpool ładowaną od góry i nie cierpię jej. W poprzednim mieszkaniu miałam malutką, ładowaną od przodu Elektroluxa i była cudowna. Niestety nawet umywalka nie wchodzi do naszej łazienki, więc tylko taka pralka się nadawała. Oby Twoja nowa sprawowała się dobrze :) Powodzenia u stomatologa!
Vinga ale fajna kropka :) Dobrze że nic Ci się nie stało.
Makota witaj, czyli starania już rozpoczęte :) ?
Amelia najlepsze że ja w ciąży wtedy byłam, miesiąc przed porodem :) Ta babka wcześniej do mojej siostry że ona musi sprawdzić, bo kiedyś słoiki zamowiła i wszystkie 9 sztuk było uszkodzone. Jeju kto zamawia słoiki kurierem??
Wasila wszystkiego dobrego :) Ja na rocznicę może dostanę pierścionek zaręczynowy hehe, jakoś zaręczyny nam umknęły :) Fajnie że masz autko.

Muszę się pochwalić, że nie mam już długu- spłaciłam kartę kredytową i zaległość mojej siostry w skarbówce :) Serce mnie bolało jak wyłożyłam w sumie 20 tyś zł na długi, których nam ojciec narobił...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry