reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Carla wiem że ciężko dać tyle kasy,ale przynajmniej będziesz spać spokojnie ....jeden problem z głowy :-)

Wasila nooo prezent wypas...ehhhh..marzenie :-) ja na ostatnią rocznicę dostałam wypad weekendowy-bardzo miły wypad :)
Kiedy testujesz ???

Vinga fasolinka słodzinka :-D

Ostatnia edycja:
reklama
będę pisać pewnie godz posta :) bo moja mała kursuje po całym pokoju :-D

Diablica gratuluje,spokojnych kolejnych miesięcy
babelberry witaj i owocnych staranek
Dorcia ja teraz w ciąży nie miałam prawie żadnych dolegliwości a napewno nie w pierwszym miesiącu , tak że poczekajmy spokojnie na teścik (bo chyba wszystkie czekamy:)
vinga kropeczka śliczna ! oby coraz więcej tu takich
Wasila toż się mężuś postarał , która to już rocznica?
Aniołek kurde ja też czekam na @ już 35 dzień ! ale to drugi dopiero po odstawieniu od piersi małej, zawsze miałam długie cykle 31-35 dni , ale przyszedł by już, bo w niedzielę lecimy i nie pasuje mi umierać wtedy
Carla no ja zamawiałam słoiki parę miesięcy temu , ale to malutkie dla niuni jedzonko , bo tu nie mogłam kupić nic normalnego i zamówiłam w dodomku.pl , ale nie sprawdzałam przy kurierze (nigdy nie sprawdzam nic), ale pięknie było zapakowane, naprawdę nie miało prawa nic się rozbić. 20 tys kupa kasy , szkoda że musiało to pójść na długi po ojcu
ehh i lecę bo moja się wspina po szafkach

ianka, ja zawsze miałam cykl 27 dniowy a po odstawieniu miałam 31 dniowy... wszystko po porodzie się zmienia. musisz poczekać, jak nie dostaniesz jeszcze ze 2 tyg to idź do gina. ja mam słoiki dla Nata od jedzonka słoikowego :) pozostawiałam te duże z hippa 220g i w to pakuję jedzonko.
Carla, dobrze, że spłaciłaś dług, teraz możesz być spokojniejsza i odetchnąć trochę.

ianka ta laska zamówiła zwykłe słoiki do przetworów :) A najlepsze było to, że zaraz obok bloku miała Brico Marche i tam mogła kupić... Ale to była jedna z "udanych" klientek...
Vinga ale wiesz jak mnie boli jak patrzę na łazienkę i myslę że przez tego !#@#!!! nie zrobimy remontu... Całe życie się migał od odpowiedzialności, zawsze robił ludziom długi, moja mam 25 miesięcy spłacała całą swoją pensją jego zadłużenie... Ehh co za menda z niego :/

Ianka...pocieszyłaś mnie...a Ty kochana kiedy ?????????????????????????

Dziewczynki to kto testuje i kiedy

1.Wasila niebawem
2.Ja około 1 czerwiec
3. ????????

Hejka, ja już w domku :) plomba wymieniona i stówka w portfelu mniej :-):-) ale przynajmniej będe miała spokój z tym zębem:)
Carla - kurcze aż się serce kroi jaką kase musiałaś wydać na te długi, kurcze a tyle fajnych rzeczy człowiek by sobie kupił i zrobił, no ale miejmy nadzieje, że to koniec Twoich problemów.
Mój A robi duszonki w piekarniki hehe zachcianki ma jakby co najmniej w ciaży był, wytargaliśmy starą pralkę bo jutro czekamy na nową, ciekawe czy przywiozą bo w weekend pewnie już będzie cała sterta w koszu do prania :)
Pozdrawiam i miłego dnia :)

Ostatnia edycja:
Aniołek a co to są duszonki?? Ja już marzę o jutrzejszych mielonych :) Pogoda się zepsuła więc mogę coś ugotować...

Aniołek ja robię coś podobnego :) zapiekankę ziemniaczaną -pycha i niestety bomba kaloryczna :)

reklama
vinga kupowałam nie puste słoiczki :) tylko z jedzonkiem bo tu wybór marny, ale teraz już prawie moje gotowane
Carla to zmienia postać rzeczy hehe no po takie słoiki to już bym się pofatygowała do sklepu. Kurde a ja nie umiem zrobić dobrych mielonych :( jedynie jak użyję tego fixu to wychodzi ale jak sama doprawiam to koszmar
Dorcia my zaczynamy staranka pod koniec czerwca-lipiec
Aniołek no pierwsze słyszę taką nazwę, ale jak luknęłam w link co dałaś , to robię to :) ziemniaki duszone .. tylko nie w piekarniku tylko jak nazwa mówi duszę w garnku na małym ogniu... uwielbiam.

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry