reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dorcia - głowa do góry, nie patrz na śluz, temperaturę itd tylko działaj :) u mnie śluz też kiepski, a raczej praktycznie póki co niezauważalny. co do fb, to posyłam Ci na priv link do mojego profilu, jak będziesz miała ochotę się ujawnić to zapraszam :)

reklama
Dziewczyny ja tez chce sie z wami solidaryzować na fb:):)

Laseczki ja nigdzie nie uciekam. Będę z wami na bieżąco, tylko odpuszczam starania bo nie chcę dziecka które urodzi się w kwietniu lub marcu. Inne miesiace mogą być. Przyczyną tego jest szef mojego P.który nie chciał go zwolnić na poród Kornelci, bo akurat w marcu duzo roboty mają:/ Byl problem nawet z odebraniem mnie ze szpitala. Nie chce drugi raz tego przechodzić. Lepiej, żeby maż był bardziej dyspozycyjny jak będzie druga dzidzia. Kiedys Wam więcej napisze jak to wtedy było....

Tesiak- co do pracy martwiłabym sie dopiero jak zaproponują etat, wybór należy do Ciebie.

Carla- masz prawo tyc i przybierac na wadze!!!! Ja przytyłam 12 kg a trzy miesiące po porodzie ważyłam już tyle co przed ciąża. Dodam, że nie mam figury modelki i nadal zostało tu i ówdzie. Ale teraz zdarza mi się ćwiczyć, co przed ciąża było praktycznie niemożliwe do zrealizowania. Nadal Chodakowska rządzi!

Wasila - No to faktycznie nieciekawa sytuacja z tym szefem Twojego, skoro przez to wszystko musicie odkładać staranka, szkoda z jednej strony, ale z drugiej podchodzisz do tego z rozsądkiem, bo wiesz jak ro wyglądało przy pierwszej ciaży. ale mam nadzieje, że jak za dwa miesiące zaczniecie się starać to szybciutko Wam się uda :)
Wysłałam ci wiadomośc na priv

Wasila, jejku szef ostro przesadza, trzeba być też człowiekiem a nie tylko szefem. ale masz rację, za dwa miesiące będziesz mogła spokojnie się starać, bez myślenia jak to będzie potem.
Dorcia, nie patrz na śluz, kochajcie się co drugi dzień i musi się w końcu udać, nie ma bata!! :tak:

Dziewczynki...mam Was trzy...hehe... już nie anonimowe :)

Mam przytulanki co drugi dzień-co będzie to będzie !!!
Na początku liczyłam że wstrzelimy się w owu-na synusia-ale wiecie-już mi na płci w ogóle nie zależy :-D

Ostatnia edycja:
Zaczynam żałować że fajsa nie mam :-(
Kazimiera - witamy:)co u Ciebie?
Tesiak - mieszkam niedaleko muzeum lotnictwa , w wolnej chwili zapraszam na kawkę :).Widziałam ostatnio w Decatlonie te foteliki ale mój mąż uważa że to nie jest dobry pomysł ...:/
Dorcia - no tak , pogoda u nas depresyjna ale jutro ma być lepiej :), i tak jak pisze Aniołek nie patrz na nic tylko działaj , na pewno się uda!
Wasila - szef chyba dzieci nie ma ..

Cześć

Coś dzisiaj jestem jakaś tak senna.Po południu przespałam 2 godziny i dopiero Mój mnie obudził jak wrócił.

Co do Fb to ja nie mam i nie zamierzam mieć. Ale jakby któraś z Was bardzo chciała wiedzieć jak wyglądam to mogę przesłać fotkę na priva.

Chyba,że jak już kiedyś była mowa zrobimy sobie grupę i tam będziemy zamieszczać zdjęcia.

Dorcia-mi też na płci nie zależy.Ale tak po cichu to chciałabym córeczkę,chociaż i synek może być.

Ostatnia edycja:
Amelia, zawsze możesz założyć :)
Dorcia, ciekawa jestem co my ustrzeliliśmy

mały wykąpany, teraz się po łóżku kotłuje. ciekawe kiedy uśnie. miałam dziś sprzątać a tylko gorszego bałaganu narobiłam. nie wiem jak ja sobie poradzę z tymi chrzcinami i ogarnianiem tego wszystkiego

fuma, grupa to dobry pomysł (zamknięta oczywiście :)) my ze styczniówkami niedawno stworzyłyśmy sobie grupę i ładujemy tam swoje fotki :) dobra rzecz

Amelia- zakładaj fejsa, poznamy się bliżej:)
szef ma dzieci- i to troje. Ale ojcostwo w jego roli ogranicza się jedynie do dbania o warunki finansowe rodziny.

Vinga, Aniołek dziękuje zanamiary na fb:)juz wysłałam zaproszenie:)

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry