Fuma - grupa fajna sprawa , możemy stworzyć
Vinga - ogarniesz wszystko , nie masz wyjścia ;-), będzie pięknie zobaczysz
Wiesiek - witamy
Dorcia - ja Cię proszę , tylko nie stara ! :-). Ja osobiście odradzam Ci wróżki , moje dwie koleżanki są od nich wręcz uzależnione , nie potrafią samodzielnie podjąć decyzji , zawsze konsultują z wróżką .Wg mnie to czysta manipulacja. Wszystko jest fajnie dopóki mówi że będzie wszystko cudnie , gorzej jak powie że spotka Cię coś przykrego. Pamiętam jak szłam na egzamin z prawa jazdy zaczepiła mnie cyganka , powiedziała żebym nie szła bo spowoduje wypadek , byłam jeszcze bardziej po....a , oczywiście poszłam , zdałam i wszyscy żyją .
Ianka - ja od roku jestem na tabletkach , bez nich nie funkcjonuje :-(, idź do ortopedy ze zdjęciem , może rehabilitacja jest potrzebna . Zapomniałam napisać, że nas zalało , właściwie to klatki schodowe , korytarze i piwnice , normalnie wchodząc do bloku czułam się jak niegdyś kibice ze stadionu narodowego

, wszystko przez grad , który był podobno imponujących rozmiarów ale osobiście nie widziałam, przyjechałam po fakcie.
Tesiak - film chętnie zobaczę

, kiedyś widzieliśmy jak chłopak z plecakiem wiózł takie małe dziecko, siedziało ono nienaturalnie wykrzywione i co jakiś czas obrywało tym plecakiem po twarzy i taki obraz ma teraz haha , boi się też że mogę się wywrócić, dodam że jak jeżdżę sama nie zdarza mi się to :-). Wow niezła laska z Ciebie

.Aaa my też mamy dziś rocznicę
Aniołek - u nas dziś nie pada , ja w bikini się chyba nie odważę wystąpić , muszę zakupić jakiś jednoczęściowy kostium