reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam:)

pisząć o swojej wadze nie miałam zamiaru nikogo wpędzać w kompleksy. Nie jestem jakimś szkieletorem jak np Anja Rubik czy Victoria Beckham, wręcz przeciwnie. Strasznie nie podobają mi się tak chude osoby i dla mnie odchudzanie w ciąży jest chore.
Od wczoraj męczą mnie wzdęcia:/ Macie może na to jakiś sposób?

Ostatnia edycja:
reklama
Tesiak - ja niestety nie znam, żadnej metody na wzdęcia po za espumisanem, ale nie wiem czy w ciąży można go jeść, spróbuj może pomasować brzuch albo ciepła kąpiel, czasem to też podobno pomaga,
Widzę, że macie dzisiaj rocznicę :), pewnie ślubu :) a więc wszystkiego najlepszego :)

Ja bym chudsza już nie chciała być, jedyne co to tylko bym chciała troszkę brzuszek wyrzeźbić bo lekkie sadełko zostało, ale nie lubie ćwiczyć. Biust mi też zmalał po utracie wagi a takie piękne bikini sobie w zeszłym roku kupiłam, jak ostatnio zmierzyłam górę to szok normalnie, :) ja już p-i-e******ca dzisiaj dostaje w tej pracy, nic mi sie nie chce, dupa mnie już boli od tego siedzenia za biurkiem.... a tu jeszcze 3 godziny musze wytrzymać. na szczęście deszcz przestał padać, obiad mam ugotowany, pranie tylko wstawie i nic już dzisiaj nie robie, lenia mam i tyle :)

Aniołek masz rację:) nawet mam w domu, nie espumisan ale espiticon i to można podaać niemowlętom więc w ciąży pewnie też:)
Tak, mamy rocznicę ślubu:) Dziękuję:)
A propo bikini...boska jest nowa kolekcja Calzedonii;)

Fuma - grupa fajna sprawa , możemy stworzyć :)
Vinga - ogarniesz wszystko , nie masz wyjścia ;-), będzie pięknie zobaczysz :)
Wiesiek - witamy :)
Dorcia - ja Cię proszę , tylko nie stara ! :-). Ja osobiście odradzam Ci wróżki , moje dwie koleżanki są od nich wręcz uzależnione , nie potrafią samodzielnie podjąć decyzji , zawsze konsultują z wróżką .Wg mnie to czysta manipulacja. Wszystko jest fajnie dopóki mówi że będzie wszystko cudnie , gorzej jak powie że spotka Cię coś przykrego. Pamiętam jak szłam na egzamin z prawa jazdy zaczepiła mnie cyganka , powiedziała żebym nie szła bo spowoduje wypadek , byłam jeszcze bardziej po....a , oczywiście poszłam , zdałam i wszyscy żyją .
Ianka - ja od roku jestem na tabletkach , bez nich nie funkcjonuje :-(, idź do ortopedy ze zdjęciem , może rehabilitacja jest potrzebna . Zapomniałam napisać, że nas zalało , właściwie to klatki schodowe , korytarze i piwnice , normalnie wchodząc do bloku czułam się jak niegdyś kibice ze stadionu narodowego :eek:, wszystko przez grad , który był podobno imponujących rozmiarów ale osobiście nie widziałam, przyjechałam po fakcie.
Tesiak - film chętnie zobaczę :) , kiedyś widzieliśmy jak chłopak z plecakiem wiózł takie małe dziecko, siedziało ono nienaturalnie wykrzywione i co jakiś czas obrywało tym plecakiem po twarzy i taki obraz ma teraz haha , boi się też że mogę się wywrócić, dodam że jak jeżdżę sama nie zdarza mi się to :-). Wow niezła laska z Ciebie :).Aaa my też mamy dziś rocznicę
Aniołek - u nas dziś nie pada , ja w bikini się chyba nie odważę wystąpić , muszę zakupić jakiś jednoczęściowy kostium

Amelia ja chyba też zraziłabym się po zobaczeniu czegoś takiego:/ niektórzy ludzie to nie mają za grosz wyobraźni:angry: To może zabierz męża i córcie do Decathlona. Jak byliśmy w maju to na jednym rowerze był ten fotelik zamontowany więc przymierzyliśmy Franka. Można też zabrać swój rower i nawet spróbować się przejechać kawałek po sklepie. Tylko lepiej wybrać dzień kiedy jest mniejszy ruch. A filmik Ci wyślę jak tylko m zrzuci go z kamery. Wyślij mi na priv adres mailowy.
No proszę jaki zbieg okoliczności:) Wszystkiego dobrego dla Was:) A w którym roku się pobraliście?

Hej

Nie wiem jak u Was ale u mnie jest dziki upał.Chociaż Mój twierdzi,ze upał to dopiero będzie a teraz jest "zwykły gorąc"-jak to nazwał.

Wiecie może co trzeba zrobić ,żeby się utworzyła taka zamknięta grupa?
To zaraz zrobię.

Dziewczyny ja tez raczej do szczypiorków nie należę,więc spoko,żadnych kompleksów.

Uwaga, achtung,wnimanje!
Dziewczyny no to utworzyłam grupę,zobaczcie,czy wszystkie dostałyście zaproszenia.Mam nadzieję ,że o żadnej nie zapomniałam.

Ostatnia edycja:
Hej laseczki...no to dobiłyście mnie z tą wagą...ja zawsze ważyłam około 70-75 kg przy wzroście 174 cm-nigdy nie byłam szczupluteńka - takie kości mam...i tak dobrze się czułam !!! Ale po rzuceniu palenia, porzuceniu pracy i pigułach anty od lekarza zaczęłam tyć, tyć , tyć ....i tak jest nadal :wściekła/y:
Nie mogę się zmobilizować do ćwiczeń...choć ruszam się sporo. Jem normalnie 5 posiłków dziennie...ale czasami podjadam. Niestety dieta na kamice nie sprzyja dobrej figurze ale cóż :( jest jak jest....teraz ważę prawie tle co z Młodą do porodu :baffled:

My dzisiaj zaliczyłyśmy Kraków i zakupy w Decathlonie...Młoda ma już prawie wszystko na wyjazd pod namioty...jeszcze kilka drobiazgów i " wyjechali na wakacje wszyscy nasi podopieczni,gdy nie ma dzieci w domu to jesteśmy-niegrzeczni" !!!

Z wróżką na razie się wstrzymam...w sumie to chciałabym i boje się :baffled:

Ja nadal nie czuję że owulka się zbliża...chyba wszystko mam poknocone :crazy:

Dorcia - Już przestań z Tą wagą, najważniejsze, że się dobrze czujesz :) kurcze powiem Ci, że dzisiaj mój 15 dc, śluzu praktycznie zero, wszystko się chyba pokićkało przez ten zabieg, w marcu właśnie 15 dc miałam piękny śluz i owulka była chyba 2 dni później, a dzisiaj póki co cisza, zero oznak, ale mimo to podziałam dzisiaj troszkę z meże,
Fuma - ​zazdroszczę upałów, :) ja od 2 tygodni obserwuję kamerki nad morzem i aż mnie szlag trafia, że mnie tam nie ma.

reklama
Heyyyy laseczki !!!

Ale tutaj ruch... jakaś wymiana fejsbuków... nie ogarniam. Ale Fuma fajna ta grupa!!! Jestem za tym, żeby tam powrzucać swoje fotki, fajna sprawa!!!

Ale dziś piękna pogoda mmmmmm... jak się cieszę, że mieszkam nad morzemmm ;)

Co do wagi itp to ja mam tak 172cm i najfajniej się czułam jak ważyłam 60-62kg, ale teraz ważę 66 :(:(:( Więc muszę coś z tym zrobić!

A dziś byłam na teście kwalifikacyjnym do pracy... zobaczymy co z tego wyjdzie!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry