reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Hejka, ja tak na szybciocha:)
Fajnie, że się grupka powiększa :),
Muffi śliczna z Ciebie dziewczyna :) i te włosy :) zazdroszczę,
zresztą wszystkie z Was to laski jak się patrzy :) fajnie mieć tyle wirtualnych koleżanek, jednak jakby nie było to internet bardzo sprzyja takim znajomościom :), mojego męża też poznałam w sieci:)

Wczoraj powtórzyliśmy co do nas należało ale chyba ten cykl zalicze do straconych.
Ianka - to dobrze, że zdjęcie kregosłupa ok, teraz kilka zabiegów i bedziesz jak nowo narodzona :)
Vinga - śliczny brzusio - i faktycznie taki pokaźny jak na ten tydzień ciaży, ale przynajmniej dzidzia ma dużo miejsca :)
oki zmykam, zajrzę później :)
Miłego dnia :)

Czesc. Ja też się cieszę, że Was bliżej "poznałam". Potwierdzam- śliczne dziewczęta:) Czekamy na resztę aż się ujawni:)

Hej , wreszcie mamy piękną pogodę, od razu człowiek lepiej się czuje

Tesiak - fajny zbieg okoliczności :)
Aniołek - a może się uda ? myśl pozytywnie
idę się ujawnić :)

No pogoda cudna, ale prawdziwe upały mają być u mnie od przyszłego tygodnia:) a ja dzisiaj chyba troszkę pójde się poopalać do ogródka :) Amelia czekam na Twoje fotki.

Nie było mnie trochę i tyle naskrobałyście :)
U mnie od wczoraj gorąc, więc od rana na dworze. Zaraz zbieram się do gotowania, przed chwilą wróciłyśmy do domu.
Też umieszczę fotki na grupie, ale muszę w końcu się zmobilizować ;)

Amelia, Tesiak życzę kolejnych pięknych wspólnych latek !!!

Ianka z praktyki wiem że masaże bardzo pomagają...dobrze że rtg jest ok :)

Mnie dzisiaj chwyciła mega migrena-do tego stopnia że mi lewa ręka zdrętwiała i nic nie widziałam na lewe oko...ależ się przestraszyłam. I niestety nadal mnie trzyma ale już nie tak mocno :)
Pogoda rewelacyjna więc idę z młodą na rowery ... mam nadzieję że mój wytrzyma tyle kilogramów ...hehehe

Cześć

Staram się korzystać ze słońca ile się da i ciągle siedzę na dworze.

Dorcia - współczuję migreny.Tez czasem miewam, na szczęście teraz już rzadziej.

Ianka-potwierdzam to co napisała Dorcia . Ja też miałam masaże i po nich czułam się jak nowa.Takiego dostałam powera,że mogłam góry przenosić.

reklama
Heyyy laski ;)

Co tam słychać??? U nas dziś jest tak duszno... i chmury! Gdyby było słońce to pewnie nie dałoby się wysiedzieć. Dlatego posiedziałam dziś na balkonie ;))

U mnie dziś taki ból owulacyjny, że masakra. Rzadko takie miewam hmmm

Pozdrawiam!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry