- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
samosia87
Fanka BB :)
zajmie mi to chyba trochę dłużej niż mi się wydawało
stesknilam sie za Wami kochane! Na usprawiedliwienie swojej nieobecnosci powiem,ze bylismy 2 tygodnie w chorwacji a teraz ..powiem Wam w tajemnicy,bo poza rodziną nikomu jeszcze nie mowilismy..kupujmy mieszkanie! I kosztuje mnie to tyle stresu,ze w 5 dni schudlam 1,5 kg..:/ we wtorek idziemy do notariusza spisac umowe przedwstepna i wybulic 15tysiecy zadatku..a od srody zacznie sie zalatwianie kredytu i na sama mysl mi słabo..
Pocieszy mnie któras?powiedzcie ze nie bedzie tak zle .. ;P
Pocieszy mnie któras?powiedzcie ze nie bedzie tak zle .. ;P
No samosia WITAJ PONOWNIE !!! Będzie dobrze kochana !!! Nie ma to jak poszaleć we własnym łóżku, we własnym mieszkaniu-chwile bezcenne !!!
Niestety trzeba trochę pobiegać, podenerwować się ,ale uwierz mi że warto !!!Gratulki !!!
Carla zdradziłaś nas...na innym wątku się udzielasz a Nas opuściłaś dzisiaj
Niestety trzeba trochę pobiegać, podenerwować się ,ale uwierz mi że warto !!!Gratulki !!!
Carla zdradziłaś nas...na innym wątku się udzielasz a Nas opuściłaś dzisiaj
Ostatnia edycja:
Carla.
Kolejną rozprawę mam 26.08, w środę przyszło pismo z sądu... Teraz się zastanawiamy czy pisać o przesunięcie terminu, bo nie ukrywam że będąc w 31 tc za duzo ryzykuję... Wolę pójść np. w 37 tc, wtedy jak zacznę rodzić na sali to nic się nie stanie.Tylko że sąd pewnie będzie miał to w nosie bo tatuś jest taki biedny i nie ma z czego żyć...A kuźwa jeździ 2 litrowym dieslem i nawet zapłacił za OC!! Jakbym wiedziała że ubezpieczy auto to bym miala ponad 400 zł w kieszeni...
Dorcia ależ Ty czujna jesteś
Szukaj innego lekarza, jak na początku Ci nie podpasował to nie wróży to dobrze.
Samosia opowiadaj jak było na wakacjach! My mieliśmy jechać 08.06 do Chorwacji, ale że mój tatuś wywinął numer to musieliśmy odpuścić. Dacie radę z kredytem, zobaczysz że warto
Aniołek ale Ci fajnie nad tą wodą, jak jutro będzie taka patelnia to też jedziemy. Temperatura w domu nie do wytrzymania, masakra.
Tesiak biedna jesteś... Ja miałam nudności straszne, ale przynajmniej zimą, teraz to bym chyba umarła. Ja mam wizytę w czwartek, ale jak znam już płeć to nie czekam z takimi emocjami na kolejne usg.
ianka basen w taką pogodę koniecznie, a radość dziecka jest bezcenna
Vinga są baseny, mój chciał na balkon kupić ale za duży.
Muffi super że z pracą się coś ruszyło, mam nadzieję że rozmowa będzie owocna!
Amelia jak Tobie wszedł na balkon to może nam też wlezie
Dorcia ależ Ty czujna jesteś
Samosia opowiadaj jak było na wakacjach! My mieliśmy jechać 08.06 do Chorwacji, ale że mój tatuś wywinął numer to musieliśmy odpuścić. Dacie radę z kredytem, zobaczysz że warto
Aniołek ale Ci fajnie nad tą wodą, jak jutro będzie taka patelnia to też jedziemy. Temperatura w domu nie do wytrzymania, masakra.
Tesiak biedna jesteś... Ja miałam nudności straszne, ale przynajmniej zimą, teraz to bym chyba umarła. Ja mam wizytę w czwartek, ale jak znam już płeć to nie czekam z takimi emocjami na kolejne usg.
ianka basen w taką pogodę koniecznie, a radość dziecka jest bezcenna
Vinga są baseny, mój chciał na balkon kupić ale za duży.
Muffi super że z pracą się coś ruszyło, mam nadzieję że rozmowa będzie owocna!
Amelia jak Tobie wszedł na balkon to może nam też wlezie
Carla już myślałam żeś nas opuściła....ja bym Ci nie pozwoliła Nas zostawić...toż My twoje psiapsiółki doli i niedoli 
Co za fagas...powiedz sądowi o tym OC... i mam nadzieję że uda się odroczyć tak jak pisałaś do 9 miesiąca...trzymam mocno kciuki !!! Naprawdę mocno !!!

Co za fagas...powiedz sądowi o tym OC... i mam nadzieję że uda się odroczyć tak jak pisałaś do 9 miesiąca...trzymam mocno kciuki !!! Naprawdę mocno !!!
vinga89
mamusia syneczków
Tesiak, ja miałam bite 2 tygodnie, dzień w dzień nudności i wymioty. teraz tylko czasem wyląduję w kibelku, co 2, 3 dzień. także wiem co czujesz kochana. ale podobno to dobrze, że są nudności, ze dużo hormonów ciążowych jest
Carla, mam nadzieję, że da radę przełożyć tą rozprawę. i że ludzie się nad tym idiotą litują, nie wiem gdzie jest tutaj sprawiedliwość.
samosia, witamy z powrotem
Carla, mam nadzieję, że da radę przełożyć tą rozprawę. i że ludzie się nad tym idiotą litują, nie wiem gdzie jest tutaj sprawiedliwość.
samosia, witamy z powrotem
reklama
AniolekBB
Witam.... Słońce tak prażyło, że wystarczyła godzinka i plecki mnie pieką, :-):-) wyjazd się udał nawet troszkę popływałam w jeziorku.
Samosia - Witam ponownie
Nie bój się kredytu
uczucie posiadania własnego M wszystko wynagradza, nie ma to jak na swoim, ja sobie ciągle powtarzam Ciasne ale własne, jeszcze tylko 19 lat i będzie moje a nie banku 
Muffi -Trzymam kciuki za rozmowę w sprawie pracy &&&&&&
Carla - Wydaje mi się, że powinni Ci przełożyć termin rozprawy, stres dla Ciebie nie wskazany w tym stanie, tak więc trzymam kciuki,
Dorcia - mnie dzisiejszy upał mimo iż nad wodą też wykończył, jetem mega zmęczona, i mam dość słońca, podobno od jutra już ma być chłodniej przynajmniej u mnie.
Tesiak - Współczuje mdłosci, ja co prawda nie wiem, "jak to smakuje" ale z drugiej strony zazdroszczę, no ale może i na mnie kiedyś przyjdzie pora.
Pozdrawiam i miłego wieczorku
Ja się rozkoszuję koktajlem z truskawek
Samosia - Witam ponownie
Muffi -Trzymam kciuki za rozmowę w sprawie pracy &&&&&&
Carla - Wydaje mi się, że powinni Ci przełożyć termin rozprawy, stres dla Ciebie nie wskazany w tym stanie, tak więc trzymam kciuki,
Dorcia - mnie dzisiejszy upał mimo iż nad wodą też wykończył, jetem mega zmęczona, i mam dość słońca, podobno od jutra już ma być chłodniej przynajmniej u mnie.
Tesiak - Współczuje mdłosci, ja co prawda nie wiem, "jak to smakuje" ale z drugiej strony zazdroszczę, no ale może i na mnie kiedyś przyjdzie pora.
Pozdrawiam i miłego wieczorku
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.