reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Aniołek - mój brat co rok jeździ nad morze we wrześniu , nie ma tak wielkich tłumów jak w sezonie i taniej można kwatery znaleźć ,na pogodę też nie narzekał, no może raz 2 lata temu jak wybrałam się razem z nim i jak na złość pogoda była do d... , lało , zimno , a że zatrzymaliśmy się w małej miejscowości to mieliśmy problem by coś zjeść i się 'rozerwać ' bo wszyscy pozwijali swoje interesy , ja już tak mam że nigdy z pogodą trafić nie mogę
Carla - 23 tc .. też mam ciarki :( wiesz co z maluszkiem?? , może w ogóle przełóż tą rozprawę , jeszcze z nerwów na sali sądowej urodzisz , nie dość że człowiek się porodem stresuje to jeszcze mu dokładają nerwów.
Dorcia - Ty to chyba za dużo testów masz :-p

Cześć dziewczyny

Znowu miałam imprezowy weekend bo w sobotę ja wyprawiałam imieniny a w niedzielę teściowa.
Znowu jestem najedzona za cały tydzień.

Aniołek, no u nas też plany wyjazdowe się przesunęły. Tez nad Bałtyk chcieliśmy. Ale teraz to najpierw mój tata idzie na operację a potem żniwa, to przecież teściów samych nie zostawimy.Też chcieliśmy w sierpniu do Trójmiasta ale jak zobaczyliśmy ceny to teraz się zastanawiamy.

Dorcia -trzymam kciuki za Ciebie. Z testowaniem jednak trochę poczekaj.

Amelia nooo testów miałam 20 !!! Tak, kupiłam Amil po 1 zł !!! Więc mogę szaleć :tak:

Fuma niektórym babeczką dwie krechy wychodzą już w 21 dc....więc i ja spróbowałam...niestety z mizernym skutkiem :-(

Fuma fakt ceny nad morzem w tym roku zabijają, dlatego też ten wrzesień jakoś za mną przemawia bo taniej a z pogodą to w sierpniu i lipcu nigdy nie wiadomo, chyba wybierzemy Władysławowo, fajny punkt wylotowy na hel i 3miasto,

Dorcia mi wtedy w kwietniu pozytywny wyszedł w 30 dc i była bladziusieńka krecha ale siusiałam po pracy

u mnie teraz tak leje, że sąsiednie mieścinki pozalewane.

Ostatnia edycja:
hej babeczki
mam wreszcie internet, wczoraj wysłałam posta i buuu dziś sprawdzam i lipa, nie ma, tak że już nie pamiętam nawet co tam pisalam.
Dorcia Aniołek Amelia trzymam kciuki za testowanko, zdecydowanie jeszcze może być za wcześnie, więc poczekajcie parę dni jeszcze .
Aniołek ja uważam że wrzesień jest dobrym miesiącem na urlop, jeśli nie zależy Ci bardzo na stałym siedzeniu w morzu to nie powinno być źle , pogoda jak dziewczyny piszą nigdy nie jest pewna czy to lipiec sierpień czy wrzesień, ja miałam ślub 22 września i była piękna pogoda,
Carla nie wiem może ślepa jestem , ale tak nadrabiałam szybko gdzie sie wybierasz na urlop?

moja niunia znowu przeziębiona :( narazie tylko stan podgorączkowy i pokaszluje trochę , tak ze może być ciężka noc, a bo nei wiem po co wszędzie musi być klima, w każdym sklepie :( no ale nie zawsze mogę zostawić dziecko z kimś i iść sama do sklepu :( rozumiem zmianę o pare stopni ale nie że aż jest chłodno jak na zewnątrz upał.

Carla na szczęście nie mamskłonnoścido infekcji w ciąży. Wogóle to zanim zaszłam w ciąże to miewałam problemy ale teraz jest ok. A ten Clotrimazolum pomaga mi przy jakiś małych podrażnieniach. Ale też podobno dobre jest szare mydło i Tantum Rosa. A wodę z cytryną piję:) tylko taką mogę bo po samej wodzie jest mi niedobrze.
W takim razie będziemy miały urlopw jednym czasie;) prawdopodobnie startujemy 15 lipca. Trzy dni Kraków/Niepołomice i trzy dni Zakopane/Nowy Targ. I to będzie raczej aktywny wypoczynek...aż się boję;)
Aniołek i niestety prognozy pogody nie są optymistyczne:( a tu już ludzi podmywa...:/
ianka a ja tak narzekam na zepsutą klimę w aucie...a może to i lepiej? Zdrówka dla córci:) i spokojnej nocy;)

Byliśmy z Franciem na komersie u mojej sis. Kończy gimnazjum. I tak przypadkiem załapaliśmy się na pyszny obiadek i ciacho:) A ja teraz tak lubię jeść...i takie smaki mam...;P

Heyy laski ;)

Jak jedziecie do 3city to fajnie jest trafic na zlot żaglowców w Gdyni, bądź na jarmark św. Dominika w Gda ;)

Hejka :)
Ja zaraz zmykam do pracki, dzisiaj ostatni dzień "luzów" - od jutra koleżanka idzie na urlop i mam dwa stanowiska do ogarnięcia więc będzie hardcore,
Ianka - Ta klima to tak naprawde nic dobrego, fajnie jak w upały da ulgę dla ciała, ale o przeziębienia nie trudno przy takiej różnicy temperatur, na szczęście upały za nami ciekawe na jak długo, zdrówka dla Córci
Tesiak - no to fajny wypadzik Was czeka:) Kiedyś bardzo dużo jeździliśmy do Bukowiny tatrzańskiej i Zakopanego, ale teraz jakoś ciężko się zorganizować.
Pozdrawiam i miłego dnia.

reklama
Ianka - my też zakatarzeni i pewnie też klima winna .

Dziewczyny czego używacie na komary ?? tyle ich jest że nie ogarniam

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry