reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Tylko, że podejście podejściem, a w głowie tylko jedno siedzi.... no nic... pozostaje czekać...

A może jednak na tej rozmowie nie było tak źle jak myślisz...?

reklama
Vinga - rośnie okruszek :) ale fajnie :) , też puchłam w ciąży , pod koniec wyglądałam jak napompowana :/
Wasila- mojego też komary nie ruszają a mnie wręcz uwielbiają
Dorcia - czekam , ćwiczę swoją cierpliwość :) , a tak na poważnie to nie robię testu bo nie chcę się rozczarować , wiem że się niepotrzebnie będę nakręcać
Muffi - głowa do góry! , może akurat powiedziałaś to co chcieli usłyszeć ?
Aniołek - próbuje zachować spokój:) , tak jak piszesz , pewnych rzeczy się nie przeskoczy

Dziewczyny dobre jesteście...ja niestety jestem jak "bomba zegarowa"...chodzę jak ćma...obijam się o meble...najgorsze to czekanie :no:
Ja jeśli rano spadnie temperatura nie będę się już łudzić...tylko będę intensywnie myśleć o licpu:-)
Co ma być...to będzie...macie rację !!!

Dobrej nocki laseczki

Dorcia, to ty tak jak ja w gorącej wodzie kąpana ;) też czekać nie potrafię.
Muffi, będzie dobrze, musi być
małemu wyżynają się górne jedynki - już troszkę wyszły i doprowadza mnie do szału bo zgrzyta zębami :szok: chyba wypróbowuje czy ostre :p dziś pojawił mu się krwiak na dziąśle i nie wiem czy to przez te wychodzące jedynki, czy np. się skaleczył przez te zgrzytanie zębami. ale strasznie to wygląda

Dzięki dziewczynki za wsparcie ;) Będzie jak będzie... zobaczymy ;)

Ale widzę, że do żadnej jeszcze @ nie przyszła... dobrzeee !!!

Dorcia ładną masz tempkę, a ten spadek to może implantacja? :>

Ale pogoda od 3 dni pod psem... blehhhhhh. Tylko spać się chce i jeść z nudów hehehehhehe. U Was też tak pada całymi dniami??

u nas dopiero dziś było brzydko. cały dzień lało ale może to i dobrze, trochę człowiek odpocznie od tych upałów.

to widze ze nie tylko w Szczecinie taka paskudna pogoda..:(
Dziewczyny trzymam za Was kciuki baaardzo mocno! I wcale sie nie dziwie tym ktore juz nie mogą sie doczekac testowania..ja nieznosze czekac!a jesli chodzi o tak wazna sprawe to juz na bank bym szalala i robila testy co godzine :-D
Muffi-pamietam jak ja szukalam pracy..juz stracilam nadzieje po dlugich poszukiwaniach az tu nagle sie udalo :) Mam nadzieje ze Tobie tez sie uda! :*

Dzięki dziewczynki za kciuki, ale niestety tym razem się nie udało, przyszła do mnie ta wstrętna @ czyli wychodzi na to, że cykl trwał 29 dni, a więc nieco się skrócił od poprzednich... no nic mówi się trudno.... w lipcu działam dalej. Trzymam kciuki za resztę.

Kurcze Aniołek odgapiłam od Ciebie....ja tez już plamię więc do wieczora @ się rozkręci :-:)wściekła/y:
Koniec czekania...tylko szkoda że taki :baffled: krwawy:wściekła/y:

Aniołek trzymam &&&&&&&&&&&&& za lipiec !!!
Lipiec musi być Nasz...Amelia...czekamy na wieści :)

Muffi trzymam kciuki !!!

Ostatnia edycja:
reklama
Kurcze Dorcia - chyba coś w powietrzu wisi.... :( ehhhhhh no trudno nic nie zrobimy teraz się modlić, żeby lipiec był owocny.....

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry