reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Aschlle to super, że wszystko wróciło do normy i oby z Twoim ciśnieniem było OK. Zdróweczka dla córeczki. Lato, a ciągle słychać o jakiś choróbskach, a to wszystko wina tej dziwnej pogody.

Ostatnia edycja:
reklama
No wlasnie bidulka zasnela.Mam nadzieje ze szybko jej przejdzie.Cholercia nie daje mi troche spokoju ze ta wizyta tak daleko.Jeszcze cale trzy tygodnie...mam nadzieje ze akurat teraz @ nie pojawi sie wczesniej bo zas bym nie mogla isc

Majdaczku, dzięki za wywołanie. Wczoraj większość dnia spędziliśmy z Małym na świeżym powietrzu. Dziś przed 6.00 biegalam:p postanowiłam wziąć się za siebie, moze wpłynie to pozytywnie na owocne staranka (czyt. Ciaza) Za tydz.o tej porze będziemy już nad morzem, we wtorek odbieram samochód z naprawy, później wulkanizacja i jeszcze znajomy mechanik przejrzy przed wyjazdem.
Dziewczyny, w sierpniu mam zamiar wziac sie za naprawę swoich 4x4 (jestem laik jesli chodzi o naprawy samochodowe:p) i ruszam na off road:p
3 mam kciuki za Was:D
Miłego dnia

Witam dziewczyny i życzę wam miłego dnia.
Ja już zdążyłam się pokłócić z mężem, zaraz wypiję kawę i zabieram synka do moich rodziców, jest piękna pogoda więc nie będziemy gnić w domu ;)

Witam i ja weekendowo! Jest piękna pogoda:-) zaraz jemy śniadanko, pijemy kawkę i gdzieś wyruszamy;-)
Z gardłem trochę lepiej:tak:

Aschlee cieszę się, że wyniki ok! Dużo zdróka dla córci!

Dominika, super, że biegasz, na pewno to wpłynie pozytywnie na Twoje zdrowie i może przyczyni się do szybszego pojawienia się dzieciaczka :)

Aschlee, Ty to masz cierpliwośc, kobieto.. Ja bym w życiu tyle nie wytrzymała i już dawno zrobiłabym betę! :p Fajnie, że wyniki ok ;)

Jak ja Wam zazdroszczę, że możecie sobie gdzieś wyjść i posiedzieć na dworze... Ja dzisiaj do 21.30 siedzę sama bo małż w pracy :( A do tego muszę zacząć wyjmować wszystkie rzeczy z mebli bo za tydzień remont..
Dzisiaj zrobiłam ten progesteron, wyniki w poniedziałek. Jak wyjdą prawidłowe to zostaje nam już tylko działać i przestać doszukiwać się problemów :p

No i niestety boli mnie brzuch, a to nie wróży dobrze. :( Czy kiedykolwiek nam się uda? :(

Ostatnia edycja:
Grubsonku a Ty przed @ jestes??? uda sie na pewno glowa do gory.

Ja dzisiaj bylam z Corka w sklepie i tak latala ze rozbila kolano :sorry2:wogole ten dzien mnie dzisiaj dobija:baffled: mam nadzieje ze jutro bedzie lepsze

Jak wam minął dzień dziewczyny?
Aschlee jak córeczka? Nie rozebrało jej bardziej? Nie gorączkuje?

Grubson daj znać jak wyniki. Brzuch może boleć z wielu powodów, nie myśl o @ ;)

Ja dziś się olatałam, przynajmniej kupiłam małemu sandałki i przy okazji zaglądałam do sklepu ogrodniczego i wyszłam z dwoma doniczkami bazylii. Tak mi pachniało że nie mogłam się oprzeć :-p będzie na pesto lub do pomidorka i mozzarelli. No i w Rossmanie na promocji są żele pod prysznic z Dove - powachałam i też wylądował w koszyku :) bardzo lubię zapach pistacji złamany czymś innym.

A Daniel - zrozpaczony że kuzynka pojechała na kemping, a on musi siedzieć w domu - leży teraz w namiocie na ogrodzie :-D babcia mu też zrobiła kemping. Ale jaki dumny... Stwierdził że dziś nocuje pod gwiazdami ;)

Lisica corka jak na razie dobrze na szczescie z uchem lepiej jeszcze mowi ze ja pobolewa ale nie tak jak wczoraj...teraz za to narzeka na kolano ;)

reklama
Aschlee, no jestem w 20 albo 22 dc, zależy czy liczyć od plamienia czy nie :D:D Zdania są podzielone :p
Biedna malutka, jak nie ucho to kolano.. A czemu taka załamana?

Lisica, taa, ale tak okresowo mnie boli :p Dokładnie tak jak w tamtym miesiącu - kiedy też się nie udało :p
A jak się w kwietniu udało, to mnie nic nie bolało tak wcześnie :p:p
Haha, e no, to konkretny kemping :) Ważne, że Daniel zadowolony :)

Także pewnie po raz 3 DUPA :p

Do góry