reklama

Starania od wiosny/lata 2014

reklama
Majdaczek sama nie jesteś,ja też w pracy niestety do późna..
2 kawki wypite :-)
Upał jak nie wiem,okna pozasłaniane i lampy mamy włączone..
Miłego dnia!

Ja też się nie opalam;p siedzę w domu i obiad gotuję, a młoda właśnie spać poszła więc może później do niej dołączę;D
Byłyśmy chwile w ogrodzie na trampolinie ale szybko wracałyśmy do domu bo gorąco strasznie:)

butterflay no to masz chwilkę oddechu jak córeczka słodko sobie śpi :) Kiedy testujesz?

KasiaJ u mnie w pracy na razie chłodno, ale jak tak dalej pójdzie, to za kilka dni będzie tu strasznie duszno.

Butterfly, ja po prostu to czuję! Jak byłam w ciąży to mnie bolały cycki, za to brzuch mnie NIE bolał a do tego miałam koszmarną zgagę, a teraz nic, także nie ma nadziei, mam tylko nadzieję, ze @ szybko przylezie :P:P

Aschlee, no ja polecam soczewki z całego serca, na co dzień zapominam, ze jestem prawie ślepa (mam -7,5 :P)

Majdaczek, ależ masz dzielnego małego mężczyznę! :P

Niemartwsie, ja też jestem z tych raczej nowych ;) Oby nie przyszła! :)

Ja też w domu, niedawno wróciłam z praktyk i siedzę sama do 21 bo małż w pracy :P Obiad gotowy, wszystko już w miarę przygotowane do remontu także mogę się obijać :P

Moje wyniki progesteronu dopiero wieczorem.. Może zadzwonię, a jak nie to odbiorę jutro. I tak to już w tym cyklu niczego nie zmieni :P Chyba nawet testu nie zrobię w tym miesiącu, jestem tak pewna, że @ przyjdzie :D

grubson nie bądź tak pesymistycznie nastawiona, to zawsze Ty nas staraczki stawiałaś do pionu, jak za bardzo marudziłyśmy i wpadałyśmy w panikę. Więc teraz my Cię trochę wyciągniemy z tego pesymistycznego nastroju, głowa do góry i do przodu. A może jednak będziesz mieć tak piękną niespodziankę :tak:

Ostatnia edycja:
Majdaczek test najwcześniej planuję zrobić w środę...
Grubson, co do zgagi, to mnie dziś strasznie męczy... ehhh... A Ty głowa do góry:) Jak nie ten cykl to następny:)

reklama
Majdaczek, bo ja do wymądrzania to jestem pierwsza :D A poza tym ja mam powody żeby być pesymistycznie nastawiona :P Ty masz chociaż jakieś objawy, a ja nic ;P

Butterfly, o widzisz, zgaga to dobry znak :P Tak, może następny, tego się trzymam bo co mi pozostaje?

Poza tym wolę być w życiu pesymistką, ZAWSZE jak w coś uwierzę, zaczynam mieć nadzieję, jestem nastawiona pozytywnie to ***** z tego wychodzi, a ja bardzo przeżywam. A jak się nastawię źle to znacznie lepiej znoszę porażki :P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry