• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania od wiosny/lata 2014

reklama
butterfly, no druga krecha, jak byk :) Gratulacje!!!

Fuma, przykro mi, że @ przylazła...Następny cykl będzie nasz :) Mamy ten sam termin @, oby to był szczęśliwy dzień :D

Ale dziś paskudny dzień...w Krakowie było takie oberwanie chmury, że mieliśmy paraliż komunikacyjny i przez jakiś czas nie jeździły tramwaje :/

LISICA- tak,na szczescie bole troche zelzaly.Moze to progesteron zaczal dzialac.A u Ciebie widze ladny wykresik.

NIEMARTWSIE- no to nastepny cykl bedzie nasz.Uda nam sie.Teraz sobie zalozylam sukces.Grunt to dobre podejscie.

Dziękuje kochane moje:*** mam nadzieje ze teraz same takie dobre wiadomości będą:)
Asia na bete nie opłaca mi się teraz iść bo trzeba ja powtórzyć po 48 godz.czyli jak jutro pójdę to wypadnie na sobotę...a w sobotę mam gości wiec nic z tego by nie wyszło... Pójdę w poniedziałek....

witam Was Dziewczyny.
Postanowiłam do Was dołączyć bo oczekuję 14 dpt żeby zrobić betę. Przeglądam fora dopatruję sie różnych objawów i widzę jak się wspieracie... Dzisiaj jest 7dpt, jeszcze wcześnie ale ja już zdążyłam się zdołować. Wczoraj po południu i dzisiaj również wyleciał mi 1 mały brązowy skrzep. Poza tym zero plamień, upławów a to chyba byłoby lepsze niż skrzep :( Jest to moje II podejście a ja się totalnie załamałam. A oprócz tego już 3 dpt miałam nocny niekontrolowany orgazm który powtorzył się 5 dpt i dzisiaj nad ranem. Pewnie też miał wpływ, może on zaszkodził. Juz sama nie wiem co robić, przecież tego nie da sie kontrolować. Dziewczyny...Miała któras taka sytuację kiedyś? Czy 2 małe skrzepy naprawde muszą oznaczać koniec??? :( :( :(

reklama
Patti witaj. Ja miałam podobną sytuację tylko przed owulacją - jeden skrzep i kilkudniowe plamienie. Zazwyczaj kolor brunatny, brązowy oznacza problemy z progesteronem, ale nie jest to regułą. Mimo wszystko masz jeszcze kilka dni do terminu i trzymam za Ciebie kciuki ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry