Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale trochę lekkości dobrze im zrobiło, nie żałuję
lekarz ma 3 minuty na pacjenta i wydaje mu się, że każdy jest taki sam. Mój gin zawsze mówi, że jak mu pacjentka delikatnie sugeruje, że "może to"... to zaczyna brać tę opcję pod uwagę, chociaż nie mówi o tym wprost. Twierdzi, że wiele kobiet (wyłączając panikary) mają intuicję, a i sam organizm też często mówi co jest nie tak. On na przykład zawsze słucha jeśli dziewczyna robi wykres (tempka) - mówi, że jak kobieta zna swój organizm to i jemu jest łatwiej. Swoją drogą dlatego takie kolejki, bo u niego na wizytę jest przewidziane 30 minut na jedną osobę. Coś za coś. No ale nie o tym miałam...
noo nie moge, jaka tandeta, w szoku jestem. Tak, łuszczyca. Na ulicy leżała to sobie wzięłam. Dziękuję. 

wiec leniwie pije kawe na kanapie i slucham zet chili ;-)
ale już z własnego wyboru jest to coś delikatniejszego bo mam bardzo wrażliwą skórę i dość martwię się o uczulenie.
do dzisiaj ochlonac nie moge.Chciala mi przepisac naswietlanie i jakies kwasy i masci ze sterydami mimo tego ze powiedzialam jej ze jest mozliwosc ze jestem w ciazy