• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Lisica-ja kiedyś czułam tylko delikatne klucie po orawej albo kewej stronie w doke brzucha, po ciąży zalizylam imolant i po roku zajęłam no i id tego czasu mam straszne bóle mniej więcej w połowie cykku wiec przypuszczam ze to owulacja

reklama
A mnie głowa boli i się źle czuje:/
Aschlee, napisałaś ze masz głupie myśli i się zastanawiasz czy wziąć luteine na własną rękę, wiec Ci odpisałam żebyś nie brała. Ile teraz srednio trwa Twój cykl?Kojarzę, że co i rusz organizm płata Ci takiego figla. .:(
Lisico, w srode mialam + 11kg natomiast w czwartek wazylam 10kg mniej, dzis juz tylko -4, a dieta jest, cwiczenia również. U mnie tez najprawdopodobniej kwestia zatrzymywania wody w organizmie..Może hormony tez na to wpływają? Sama nie wiem.

Fuma przykro mi, tym bardziej że już tyle walczysz. Mogę cię jedynie mocno przytulić wirtualnie. Ten nowy lekarz - to jakiś specjalista?

Dominika :szok: 10 kg w jeden dzień, to nie jest normalne, u mnie są to wahania 1, 2 kg :-/

Aschlee nie wiem co to jest. Ile można czekać na powrót do normy? Przecież to już prawie pół roku :sad:

Tak, Lisico takie mam wahania gdybym sama tego nie miała, to powiedziałabym, że jest to niemożliwe albo że waga jest zła..Chciał nie chciał wzięłam się za siebie, przygotowuje siebie i swoj organizm na ciaze;) Jak się uda to synkowi będziemy tłumaczyć i rozmawiać, że będzie miał rodzenstwo i ze nadal bardzo Go kochamy, bo wiadomo starsze dziecko może czuć się zazdrosne, a moje dziecko to synuś mamusi- wszystko razem:). Myślę że sporo wody jest w tej mojej wadze.Mam nadzieje, ze w październiku (to będzie nasz 2 cykl staran) uda sie:) i będzie dzidziuś z lipca tak jak Olus:)

Aschlee, wylicza las sobie średnia z tych cykli?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry