Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dziewczyny, które dołączyły do nas - jeśli chcecie bym wpisała was na listę (jest na pierwszej stronie w pierwszym poście) to napiszcie swój termin @ na mój priv.
A teraz miłego wieczoru, miłej nocy, dobranoc. Idę się odchamić
Grubson, no zobaczymy....nie chce się za bardzo nastawiać, bo wiadomo różnie może być.... A Twoja niecierpliwośc rozumiem doskonale juz niedługo Ty tez się dowiesz... Może akurat mieszka w Twoim brzuszku jakiś szkrab))
Ada, jak będziesz miała chwilke to pisz))
butterfly, nie nastawiaj się, ale na pewno będzie dobrze
Ja za to nie mam powodów żeby się nastawiać także tego nie robię
jussastar, a no pewnie, że tak, niektórym się udaje zaplanować i wyliczyć i wszystko idzie zgodnie z planem od samego początku
No ale nie u mnie i trudno, ważne żeby kiedykolwiek się udało....
Butterfly- jak nie przyjdzie @ to w niedziele albo poniedzialek. Wczoraj mialam chwilowe plamienie, jakby to byla implantacja to boje sie ze test jeszcze nie wyjdzie... i nie chce rozczarowan.
A u Ciebie jak byl bladzioch bedzie dobrze:-)
Grubson- za to jaka bedzie radosc jak sie uda. Nie moge sobie tego nawet wyobrazic:-)
Lisica - widzę, że suwaczki się nieco pozmieniały i wykresik widać Super, ciekawa jestem co z tego będzie. Nigdy nie mierzyłam tempki więc może dlatego mnie to fascynuje, że na tych wykresach wszystko widać
Fuma - u mnie ten sam obiadek był ostatnio - kalafiorek, jajko i ziemniaki :-) mam chcicę na kalafior!
jussastar - nie testujesz? nie korci? Daaaawaj kochana, pokaż nam tu te dwie kreski! implantacja jest good
Ja wstałam z bólem głowy. Tyle rzeczy do zrobienia dziś, mąż pojechał do Krakowa na zaliczenia i wszystko na mojej głowie