reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Ja robilam Pink Test Eco (czułość 25) Zrobilam w sumie 3 takie same i kreseczka ciemniala. Ja bym zrobila taki sam jak pierwszym razem robilas to wtedy mozna porownac. Trzymam kciuki napewno bedzie pozytywnie.

reklama
Dzień dobry dziewczyny :)

Butterfly, majdaczek - gratuluję kochane kreseczek :)

Oda1 - witaj :) robiłaś już jakieś badania, hormony chociaż? Bo widzę, że długo się staracie.

Dziewczyny z kreseczkami, wstaaawcie fotki, pocieszymy oko :-D mi tam przyda się trochę nadziei z rana :)

Gabis, ja się przeniosłam, bo tu jest mniej osób, do tego wątek niedawno się zaczął przez co jestem bardziej zauważalna :P

Taa, nie załapałam się, butterfly :(:(

Oczywiście nie wytrzymałam i zrobiłam test, do tego ten o czułości 10 i nic, żadnego cienia także nie ma nadziei. W tamtej ciąży też robiłam w 23 dc i to mniej czułym testem, a już była kreska, także DUPA.
Mam nadzieję, że @ przyjdzie jak najszybciej i zacznie się nowy staraniowy cykl.
:(:(

Także tym bardziej trzymam za Was wszystkie kciuki!!

Grubson a kiedy mialas ovu? Bo jeśli 14 dnia to moim zdaniem 9 dpo to zdecydowanie za wcześnie na test. Na innym forum dziewczynie w 9 dpo nie wyszla nawet beta - a cztery dni pozniej juz była 165 :)

Ale pociesze Cie, wiem co czujesz, u mnie 26dc i zdecydowanie czuje że @ będzie jak zawsze. Też czekam już na nowy cykl :)

Jakimi testami testujecie dziewczyny? Ja mialam te z allegro ale się skończyły, zastanawiam się czy zapasow nie uzupelnic ;)

Ja na razie robiłam takie bardzo podstawowe badania, które wykazały tylko lekko podwyższoną prolaktynę. Przez kilka miesięcy brałam Bromergon, ale i tak nic to nie dało, więc chyba problem leży gdzieś indziej. Tak więc powinnam zacząć jakieś dokładniejsze badania, ale to dopiero od przyszłego roku. W tym skupiam się na pracy i mam cichą nadzieję, że może jednak mimo wszystko się uda wcześniej.

Dziewczyny ma pytanie czysto teoretyczne - jak wygląda zajście w ciążę z podwyższonym tsh? Jest możliwe że ciąża będzie bez komplikacji? Bo dziś odbieram wyniki i chyba się trochę boję. Znów zaczynam panikować :-/

inis, nie mam pojęcia kiedy miałam owu bo to był cykl po poronieniu także od początku do końca porąbany i i tak się za wiele po nim nie spodziewałam. No i ja wiem, że zdarza się, że nie wychodzą testy i bety, ale u mnie miesiąc temu wyszedł szybko i to przy czułości 25 także nie będę sobie robić już naprawdę złudnej nadziei :P
Trudno, raz się udało to uda się znowu :P Jak przyjdzie @ to już będzie dobrze, bo nowy cykl- nowa nadzieja :P
Ale u Ciebie nic nie wiadomo także trzymam mocno, mocno kciuki!!

Głupi dzisiaj dzień, nie dość, że to, to jeszcze muszę się uczyć :(

Ale Wam życzę miłego dnia :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry