reklama

Starania od wiosny/lata 2014

niemartwsie piękna beta! jeszcze raz gratuluję:tak:

Lisica trzymam kciuki!

Grubson ja też czekam na ten wtorek .. Kurczę gardło boli już nie wiem co brać dalej mam takie małe krostki w gardle. Czuję się dobrze tylko to gardło. A taka fajna pogoda, a ja w domu:-(
Moja córcia właśnie poszła do kolegi na urodzinki, także mam 3 godz. odpoczynku;-)

reklama
KasiaJ, no gardło to zazwyczaj (nie licząc anginy) wirusiska dorywają, także zostaje przeczekać.. Ja ostatnio srednio sie czułam, katar się zaczynał itp i zaczęłam codziennie pić letnią wodę i duuużo prawdziwego(!!) miodu i cytryny i przeszło :)

Kasia - zdrówka!
Niemartwsie-śliczna beta:)
Lisica - trzymam kciuki!
Dominika-póki @ nie ma jest nadzieja:)
Ja dziś pospalam sobie 1, 5h w dzień z synkiem i czuje się super:) musze tak częściej

Witam,nie wiem o co chodzi,ake od wczoraj wieczor mam takie brazowe,tylko nie wiem co "paski" w sluzie?Dzis to samo,uczucie wilgoci mi towarzyszy:| nie wiem o chodzi.Czekam na @,test wyszedl negatywny,z reszta czego mozna bylo sie spodziewac,w czerwcu serduszkowania byly starankowe i nic,wiec z tego mialaby byc ciaza.Objawow na @ nie mam zadnych:/
Na rajdzie bylo swietnie;)

Jak tam u Was?

Justyna trzymam kciuki zeby to nie @ :tak:

Dominika a moze tescior za wczas zrobiony? Kochana super ze rajd sie udal i milo spedziliscie czas.

U mnie corka chora.Katar i kaszel...tak przypuszczalam bo ostatnio do przedszkola przystla taka chora dziewczynka ze ledwo na oczy patrzyla....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry