butterfly, trzymam kciuki bo ja mam złe doświadczenia z cieniami kresek i plamieniami. Ale też często nic się złego nie dzieje i mam nadzieję, że w Twoim przypadku tak będzie! ;*
jussastar, byłam w ciąży biochemicznej, beta ciążowa, test pozytywny, ale zaczęły się plamienia i beta zaczęła spadać i nawet Duphaston nie pomógł. Życie.
To pewnie faktycznie czeka Cię monitoring. Kochana, nie ma się co martwić, jak @ przyszła to znaczy, że dzisiaj 1 dzień nowego cyklu, który daje nową nadzieję

Będzie dobrze!
Aschlee, co Ty, ja już wyluzowałam, mało tego, jestem pozytywnie nastawiona na kolejny cykl

Zakupiłam olej z wiesiołka, termometr owulacyjny, zapisałam się na ovufriend i będę mierzyć temperaturę, badać śluz i może teraz się uda
A poza tym mam teraz kilkanaście dni na zadbanie o siebie, mała dietka, ćwiczenia, bo czuję się gruba i obleśna a jeszcze jakby do tego doszła ciąża to byłabym wielorybem xD A ja na szczęście szybko chudnę, mięśnie mi się szybko rozwijają także akurat mam czas żeby się chociaż minimalnie ogarnąć