reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Dominika no to super :)wiedzialam, że bedzie ok ;) A ja miałam tak z luteiną, że przepisała mi lekarka też 100 a sprzedali mi 50..i na drugi dzień dziewczyna przyjechała z apteki i przywiozła mi ta dobra luteinęi zaczęła tłumaczy że sie pomyliła itd....czasem się zastanawiam czy jej bład miał wpływ na przebieg zdarzeń czy poprostu tak czy tak by się to skonczyło w ten sposób :p

reklama
O nawet mnie sie dostalo! Mam w dupie osoby z tamtego watku, nie znam ich nie wiem kto jest w ciazy a kto nie, jak pisalam, czasem wchodze i wychodze.
Pisze sobie u nas OGOLNIE o wyrazaniu swojego zdania, nie odnosze sie do zadnej stuacji z tamtego forum, nie pada zadnen odnosnik do innego forum, do zadnej sytuacji, zadnej osoby, a tam... cytat z moich słow na Staraczkach 2014!
Ludzie to naprawde mysla, ze wokol nich kreci sie swiat i nie ma ciekawszych tematow?
Egocentryzm na 100 pro! Dobreeee!!! xD POZDRO laski!!
Ubawilam sie przednio :D

Dominika, jest postęp więc na ten moment jest dobrze :-) Trzymam kciuki za zarodek i serce! A kiedy kolejna wizyta?

Grubson,za jakies 2 tyg?Musze przeliczyc na ile luteiny mi starczy;)
Nie przejmuj sie,u nas jest o wiele ciekawiej,moze autorytetem jestes dla "podgladajacych" i cytuja Twoje slowa;) zacytowalam czyjes "lezec i pachniec" a pozniej mnie to przypisano..:D
Ciesz sie Dziewczyno, ze nasz watek zyskal sporo podgladajacych;)

Kasiu, 6tc.Uspokoilam sie,bo wczesniej nic nie bylo widac i bylo spore prawdopodobienstwo ciazy pozamacicznej.Mam nadzieje,ze bedzie zarodek i bijace serduszko;)

Justyno,wydaje mi sie ze to chyba nie powinno miec wplywu,ale specjalista nie jestem i nie chce wprowadzic Cie w blad.

Ostatnia edycja:
Dominika, alez ja sie nie przejmuje, no raczej, ze mnie cytuja, tekst o g*wnie w papierku jest super xD Co ja poradzę na to, że ludzie nie potrafią czytać ze zrozumieniem i wszędzie widzą 'drugie dno'? ;P Dla mnie koniec tematu, chociaż wcale go nie zaczynałam.

Justyna, jak by sie mialo utrzymac to by sie utrzymalo.. Nie mysl o tym ;)

Beata – kciuki za mieszkanie &&&. A to już z myślą o powiększeniu rodziny? : )
Ja się zżyłam z Wami, bo próbowałam na kwietniówkach i jakoś nie mogłam się wkręcić.

Justyna – dla dziewczynki albo Emilia, albo Oliwia : ) A jak chłopak to gorzej może Wojtuś, Daniel albo Rafał. No ale jeszcze czeka mnie wybieranie z mężem :p Wszelkie udziwnienia odrzuca, imię musi być w miarę powszechne ;p Ale nie chcę też używać bardzo popularnych imion jak Kuba, Julia,Maja,Kacper… bo za dużo już dzieciaków takie ma.
Bardzo mi się podoba imię Aleksander, Dominik, Beniamin czy Nikodem – ale zdrobnienia już nie za bardzo…
Na razie jestem za Oliwką i Wojtusiem :p
Ingę proponowałam mężowi, ale mówi, że za wymyślne ;p

Grubson – Staś jest akurat fajne. Reszta tradycyjnych jakoś do mnie nie przemawia. Poza tym , tak jak piszesz za duuużo ich teraz jest nadawanych…

Happy – u Was Halloween nie to samo co w Polsce, nie? Chociaż ja osobiście bardzo lubię klimat Wszystkich Świętych, chwila zadumy i wspominanie o bliskich, którzy odeszli.

Lisica – Garbyś mi się też podoba bardzo!

A co do Kacpra. Podobało mi się to imię, ale ostatnio ktoś mi powiedział „Ok, dla chłopczyka fajnie brzmi Kacper, Kacperek, ale wyobrażasz sobie dorosłego Kacpra Nowaka – menadżera, czy właściciela firmy…? To tak samo jak z Angeliką. Jakoś niepoważnie brzmi dla dorosłego.

Lisico dziękuję za wywołanie:-) ja ogólnie żyję ostatnio na zakręcie:-) praca, mały w domu , pies, pranie sprzątanie gotowanie i znowu pomiędzy tym praca. No a mały cały czas tylko ze mną. Proszę zmień termin mojej @ bo ta niestety przyszła i to z takim wyprzedzeniem że nie mogłam w to uwierzyć :szok: tak więc kolejny termin o ile będzie punktualnie to 14 lub 16.10.

Co do imion mi też się podobają takie jak Jasiu , Stasiu itp ale mąż nie chciał się zgodzić więc wyszedł Mikołaj ale w sumie to chyba inne by do niego nie pasowało :-)
A studia? no cóż ja musiałam swoje przerwać bo nie miałam z kim zostawić małego bo i mój mąż się uczy tak więc ktoś z nas musiał przerwać.
Dominika super że wizyta była udana:tak:
Shawty moja koleżanka przez całą ciąże nie miała żadnych dolegliwości i się śmiała że gdyby nie późniejsze ruchy dziecka to by zapomniała że w ciąży jest ;-)

reklama
Kinga to też ładne imię dla dziewczynki. Emilii i Oliwii też jest bardzo dużo.

Jakieś dziadostwo zwane wełnowcem przypałętało się na mojego storczyka. Za chwilę ruszam go wymyć.
Macie jakieś kwiatki w domu?

Do góry