reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Jussastar-ja też lubię klimat wszystkich świętych ale jaki dziecko niecierpialam tego święta. Halloween ma swój urok no i to super zabawa dla dzieci:)
Ada-nie mam w domu kwiatów bo mi wszystkie umierają:/

reklama
Witam się wieczorową porą;)
Dominika, super, że jest pęcherzyk, mam nadzieję, że następnym razem zobaczysz już zarodek i serduszko:))
Grubson, co do imion to widzę, że mamy podobny gust;) Podoba mi się Franciszek (ale mężowi się nie podoba), Tymoteusz - ale to imię raczej odpada, bo tak nazwałam swoje pierwsze dzieciątko, które poroniłam..., Nikodem, a co do imion dla dziewczynki... hmmm sama nie wiem, może Amelka, ostatnio też Nela, Łucja... ale ogólnie to mamy problem z tymi imionami:D
Happymum, ja mam po sąsiedzku dużo dyń, bo sąsiedzi dla świnek chodują:D Swoją drogą, bardzo lubię zupę krem z dyni:D
Ada, u mnie głównie rosną kaktusy, bo inne kwiaty od razu padają:D
Jussastar, Aschlee jak się czujecie???

Ja dziś zaszalałam ze spaniem w dzień, spałam 3 godziny a moja córka 4!!!:D

Ada - serio dużo? Ja jakoś nie znam żadnej ;p A tak naprawdę to wiele imion mi się nie podoba bo mi się z kimś kojarzą kogo nie lubię, pewnie tak jak i Wam... I czasem imię ładne, ale od razu na myśl przychodzi ta osoba...

Dominika - wiem, czasu trochę jest, ale skoro taki temat wyniknął... : )

Butterfly ogolnie jest w miare jedyne co takie troche uciazliwe to ciagly glod i sennosc mam wrazenie ze jakbym dluzej postala oparta o sciane to tez bym zasnela ;)
Ale mi teraz zrobilas smak na zupe krem z dyni mniammm :tak: chyba trzeba bedzie zrobic w przyszlym tygodniu.
A mnie zas cos brzusio pobolewa zapodalam tablety i sie polozylam teraz czekam az przejdzie

Jussastar oj, Emilek teraz bardzo dużo, Julek też. Bynajmniej wśród dzieci znajomych te imiona dominowały. :tak: A teraz tyle koleżanek urodziło dzieci...

Butterfly P bardzo lubi kaktusy :D ja nie mam w domu ani jednego :)

Happymum kalanchoe nie potrzebuje za dużo opieki, a wydaje bardzo ładne kwiaty ;-)

ja mam w domu: aloes, storczyki, kalanchoe, drzewko szczęścia, hiacynta, bambus, dracena, jakiś kwiat z ciekawymi listkami;-), fiołek afrykański. Oprócz tego mam szczypiorek, pietruszkę, bazylię, miętę cytrynową, majeranek, melisę.

W każdym pomieszczeniu inny zapach:-D

Dziewczyny,jak z Waszymi humorkami ciazowymi?U mnie dzisiaj roznie,maz sie przekonal o tym:P

Pytalam,gina o ta luteine i powiedzial,ze ten niepokoj ma wiekszosc kobiet i jest to wynik progesteronu..
Wiec moze sie nasilac lęk..:| blache pytanie,dziewczyny czy Wy do aplikowania sobie luteiny dopochwowo uzywacie tego aplikatora? Ciezko mi sobie to wyobrazic,ze ta tabletka z tego ustrojstwa nie wypadnie..?|

Aschlee,przemeczylas sie czy poprostu zaczal bolec?Corcia juz wie?

Ada,Beti,Happy-ja to sie nie znam na kwiatach..

Ostatnia edycja:
Ada – a ja bardziej myślałam, że Oliwki modne, a nie wiedziałam, że i Emilki. Aj… trudno za bardzo mi się podobają : ) Wow a kwiatów masz dużo!! Ja same storczyki i fiołki. Jeden fikus i dwa co nie wiem jaką nazwę noszą. A no i cytrynka w kuchni rośnie i tymianek :P
Butterfly – u mnie ok, bez zmian : ) Dobrze, że mi przypomniałaś o soku z aronii!! Mama ostatnio robiła i mi podała do picia, ale całkiem zapomniałam!!
Tak serio jak przychodzę z pracy czuję się taka wypompowana, że nie mam ochoty w ogóle gotować i robię co najprostsze. Jednak L4 miałoby swoje plusy, bo chociaż odżywiać by się lepiej mogło. A tak to czasem i czasu i chęci brak…
Dominika – uuu u mnie też szaleją hormony. Więc chyba tak musi być, u mniej przynajmniej bardziej niż na @.
Beata – przechodziłaś toxoplazmozę? Bo wiesz, musisz być teraz ostrożna z kotkiem.

reklama
Dominika nic specjalnego nie robilam podalam obiad i poszlam wykapac psa poschylalam sie troche postalam nad wanna i zaczal mnie bolec...
No ja myslalam zeby powiedziec pozniej ale maz nie dotrzymal tajemnicy...wlasnie przed chwila pytal slyszalam czy by chciala braciszka czy siostrzyczke a ona wyskoczyla ze i braciszka i siostrzyczke :)

Ja utrogestan tez mam brac dopochwowo ale nie mam zadnego aplikatora do niego

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry