reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Witam się i Ja w ten piękny poranek. Ja niestety jestem po nie przespanej nocy, bo wrócił ból gardła. A było już tak pięknie :-(
Enidka i jussastar my też w tym cyklu musimy się na kombinować, bo mój mąż prawie w te dni ma nocki :wściekła/y: ale obiecał mi, że jakoś temu sprostamy :tak:
Miłego dnia życzę

reklama
Witam Was również z kawką w dłoni :)
Kupiłam 2 testy. Nie wytrzymałam i oczywiście testowałam. jest cień cienia co może oznaczać wszystko i nic , ale został jeszcze jeden test i zrobię go tak jak Bozia przykazała po terminie @ :)
Ten dzisiejszy to nie miał prawa wyjść tak jak trzeba bo nawet jeśli coś tam się dzieje to na pewno nie zdążyło się zadziać na tyle dużo by się ujawnić. Tak sobie myślę , że potencjalna szansa na zajście była raptem tydzień temu więc czemu się dziwić... Ale nie mogłam nie zrobić tego testu - nazwijmy go treningowego ;D
Asiu to cudnie że wszystko ok. Leniucvhuj ile wlezie :)
majdaczek14 a próbowałaś płukać gardło wodą z solą ?
jussastar dziś kiszę sałatę - koniecznie bo mam jej dużo i nie możemy tego przejeść. A czy tą sałatę trzeba zjeść na już czy może postać?

Ostatnia edycja:
Martha – to po ciuchu gratuluję :) A co do sałaty to my zjadamy dość szybko, bo tego dużo nie można zrobić, bo sałata później zmniejsza swoją objętość i zostaje 1/3 słoika… Ale jak już odpowiednio skwaśnieje wstaw w chłodne miejsce. Wydaje mi się, że powinna trochę postać :)
Majdaczek – podobno poranny sex jest skuteczniejszy :) Chociaż ja nie lubię za bardzo jak zaspana jestem :-p a co z tym gardłem? Brałaś antybiotyk? Bo może trzeba...
Butterfly - chętnie :)
Asiu – idziesz na zwolnienie?

Jussastar mi można gratulować dopiero jak zobaczę bijące serduszko. Jeśli okazę się że faktycznie jestem w ciąży to będzie moja 5 ciąża i wiem że do serduszkowej wizyty nic nie ma pewnego... zresztą później też bywa różnie, ale Pan Bóg jest dobry i wszystko w jego rękach...

Czesc Laski

martaha pozytywne myslenie kochana :) oby cien cienia juz niedlugo zrobil sie ciemna kreska na tescie.

Ja dzisiaj nie moge sie dobudzic pije juz druga kawusie spiacy.gif

Milego dnia

Załączniki

• spiacy.gif
    spiacy.gif
    102,4 KB · Wyświetleń: 131
Ale mnie leń dopadł...
Nic mi się nie chce, dopiero 11. Na szczęście dzisiaj w pracy do 15 :tak: Jak tak patrzę na mój wykres i, że to dopiero 7 dzień nowego cyklu, to mam wszystkiego dość :crazy:

Majdaczek to dzisiaj chyba taki dzien leniwy bo ja tez nie mam weny do niczego...dobrze ze wczoraj ogarnelam w domu :-D najchetniej to bym sie zakopala po kocem i poszla spac :eek: obudzilam sie jakas zapuchnieta i wogole wygladam dzisiaj jak zombie do tego strasznie leniwe :rofl2:

reklama
Ja się jakoś nie nastawiam w tym cyklu, trochę odpuściłam. Nawet tak sobie po cichutku myślę, że jeżeli się nie uda w tym miesiącu, to w przyszłym jedziemy nad morze i może wtedy tak na luzaka :) Jak to mój M określił, byłaby pamiątka z nad morza :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry