reklama
Witam dziewczynki. Ja dzisiaj mam wolny dzien zaraz jade na plaze.
Tak czekam i czekam na to hsg i sie nie doczekam chyba. wczoraj przyszla do mnie paczka z Inofolic a w gratisie test :-) postanowilam rano zatestowac dla beki i kochane jest bladzioch
ale sie jeszcze nie ciesze bo pare miesiecy temu tez mialam bladziocha a beta byla 0. Wiec czekam na wynik bo zdazylam oddac ktew. Prosze bez gratulacji wrecz blagam.
Zalaczam fotke .
Tak czekam i czekam na to hsg i sie nie doczekam chyba. wczoraj przyszla do mnie paczka z Inofolic a w gratisie test :-) postanowilam rano zatestowac dla beki i kochane jest bladzioch

Zalaczam fotke .
Załączniki
Adelo
Fanka BB :)
Witajcie 
O boooszzz ale upał, zdycham :-( Nic mi się nie chce. Za tydzień urlopuje się z moim, mimo że nie pracuję póki co, to jednak spędzimy w końcu dużo czasu ze sobą, bo ostatnio było ciężko, a w sb weselicho znajomych :-)
Jussastar spontan na całego ;-)
Lisica uważajcie z klimą
Też mam tę aplikację, ale jej już nie używam.
-------------------------------------------------------------------
Asia WOOOW :-):-):-) życzę Ci żeby była coraz ciemniejsza
O boooszzz ale upał, zdycham :-( Nic mi się nie chce. Za tydzień urlopuje się z moim, mimo że nie pracuję póki co, to jednak spędzimy w końcu dużo czasu ze sobą, bo ostatnio było ciężko, a w sb weselicho znajomych :-)
Jussastar spontan na całego ;-)
Lisica uważajcie z klimą

Też mam tę aplikację, ale jej już nie używam.
-------------------------------------------------------------------
Asia WOOOW :-):-):-) życzę Ci żeby była coraz ciemniejsza

Asia, trzymam kciuki! Daj znać!
A u mnie kolejny dzień bólu brzucha.. Naprawdę niech już @ przejdzie bo mam dość.
Za to przyszedł mój termometr
W sumie to się nie mogę doczekać nowego cyklu i tego całego mierzenia 
Uwielbiam sobie robić badania, ogólnie oglądać wyniki swoje i innych i je interpretować i to jest też takie trochę badanie 

A u mnie kolejny dzień bólu brzucha.. Naprawdę niech już @ przejdzie bo mam dość.
Za to przyszedł mój termometr
Aschlee, na pewno przyjdzie, jestem o tym przekonana na 100%
Jeśli tak czuły test nie wyszedł w 24 dc to nie ma szans, naprawdę 
Poza tym dzisiaj dopiero 25 dzień także @ ma jeszcze czas
Bo ja może i mam cykle po 23-24 dni, ale normalne to nie jest i może to mi się akurat przestawi na dobre
Tylko właśnie szkoda, że mnie boli bo nigdy wcześniej tak nie miałam, ale tak jak mówiłam, na pewno to zawirowania po poronieniu.
Nie wzbudzaj we mnie nadziei jak ja się już ciesze na kolejny cykl!
A to jakaś kontrolna wizyta? No faktycznie, 23 dc to tak ni w 5 ni w 9
Poza tym dzisiaj dopiero 25 dzień także @ ma jeszcze czas
Tylko właśnie szkoda, że mnie boli bo nigdy wcześniej tak nie miałam, ale tak jak mówiłam, na pewno to zawirowania po poronieniu.
Nie wzbudzaj we mnie nadziei jak ja się już ciesze na kolejny cykl!
A to jakaś kontrolna wizyta? No faktycznie, 23 dc to tak ni w 5 ni w 9
reklama
Podziel się: