reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Hej. Witam się nieprzytomna. Ostatnio cierpię na bezsenność :-/ kawa, kaaawaaa, dużo kawy...

Jussastar wpiszę Cię wieczorem na listę :tak:

U nas znów upał. Zaraz klimę włączamy, oby moje gardło wytrzymało.

Miłego dnia.

reklama
Dominika tez kozystam z tej aplikacji jest Super Nawet pisze Ci Ile @ Ci sie spoznia i potem wylicza niby nowy termin ;) jak na razie z tej aplikacji jestem zadowolona najbardziej :tak:

Witam dziewczynki. Ja dzisiaj mam wolny dzien zaraz jade na plaze.

Tak czekam i czekam na to hsg i sie nie doczekam chyba. wczoraj przyszla do mnie paczka z Inofolic a w gratisie test :-) postanowilam rano zatestowac dla beki i kochane jest bladzioch :-D ale sie jeszcze nie ciesze bo pare miesiecy temu tez mialam bladziocha a beta byla 0. Wiec czekam na wynik bo zdazylam oddac ktew. Prosze bez gratulacji wrecz blagam.
Zalaczam fotke .

Załączniki

• 1402390577780.jpg
    1402390577780.jpg
    11,4 KB · Wyświetleń: 46
Witajcie :)

O boooszzz ale upał, zdycham :-( Nic mi się nie chce. Za tydzień urlopuje się z moim, mimo że nie pracuję póki co, to jednak spędzimy w końcu dużo czasu ze sobą, bo ostatnio było ciężko, a w sb weselicho znajomych :-)

Jussastar spontan na całego ;-)
Lisica uważajcie z klimą :tak:

Też mam tę aplikację, ale jej już nie używam.
-------------------------------------------------------------------

Asia WOOOW :-):-):-) życzę Ci żeby była coraz ciemniejsza :tak:

Asia, trzymam kciuki! Daj znać!

A u mnie kolejny dzień bólu brzucha.. Naprawdę niech już @ przejdzie bo mam dość.

Za to przyszedł mój termometr :D W sumie to się nie mogę doczekać nowego cyklu i tego całego mierzenia :D:D Uwielbiam sobie robić badania, ogólnie oglądać wyniki swoje i innych i je interpretować i to jest też takie trochę badanie :D:D

Grubson a moze ta wredna @ jednak nie przyjdzie;-)

Ej kobietki ja sobie sprawdzilam i wizyte u gina mam 12 ( nie wiem czemu bylam pewna ze 16) i zastanawiam sie czy jej nie przelozyc...bez sensu isc teraz...

Aschlee, na pewno przyjdzie, jestem o tym przekonana na 100% :p Jeśli tak czuły test nie wyszedł w 24 dc to nie ma szans, naprawdę ;)
Poza tym dzisiaj dopiero 25 dzień także @ ma jeszcze czas :D Bo ja może i mam cykle po 23-24 dni, ale normalne to nie jest i może to mi się akurat przestawi na dobre :p
Tylko właśnie szkoda, że mnie boli bo nigdy wcześniej tak nie miałam, ale tak jak mówiłam, na pewno to zawirowania po poronieniu.
Nie wzbudzaj we mnie nadziei jak ja się już ciesze na kolejny cykl! :p

A to jakaś kontrolna wizyta? No faktycznie, 23 dc to tak ni w 5 ni w 9 :D

reklama
No niby kontrolna wizyta...ale chyba jednak zadzwonie i powiem ze nie moge przyjsc.Bez sensu isc teraz i w razie czego po tescie...

Do góry