reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Grubson a daj spokoj wiecznie jakies problemy ale nie bede marudzila do tego za duzo w ksiazkach siedze i cholercia coraz gorzej widze:zawstydzona/y::-( chyba pora zaczac na stale nosic bryle....a no corcia bardzo ruchliwa jest i wiecznie a to kolano a to lokiec obdarty a to warga rozwalona;-) ale jutro juz nie bedzie pamietala i znow bedzie biegala jak szalona:tak:

Trzymam kciuki zeby @ nie przyszla:tak:

reklama
Aschlee kochana to ten wiek, moja tez taka ruchliwa, wariuje non stop:tak:
Lisica fajnie z namiotem, dzisiaj malej musimy rozlozyc:-)
Grubson trzymam moooooooooooooooooocno:tak::tak::tak:

Moja rodzinka jeszcze spi, to moge popisac;-)takie mam spiochy:-)

Aschlee, zawsze można nosić soczewki ;) Ja noszę od 12 lat :D
Dzięki za kciuki!
A jak dzisiaj Twój nastrój?

KasiaJ
, dziękuję!!! :*

Taa, cały cykl luzowałam majty, ale teraz niestety już nie umiem i pewnie nie wytrzymam z testem do piątku i zrobię w środę :p:p

W ogóle uwielbiam zestawienie wyprzedaże+ mój mąż :D:D Byliśmy dzisiaj na zakupach i oprócz paneli :D kupiłam trochę ubrań, pasek, klapki i buty do biegania :D:D Pewnie w następny weekend przyjdzie @, miną 2-3 dni i wracam do ruchu, teraz już nie mam wymówki, że nie mam w czym biegać :p:p

Grubsonku a no humor dzisiaj lepszy.Od rana upal wiec dzionek na tarasie z ksiazkami no pomijakac mala wycieczke na miasto.Planuje wziac sie za pokoj mojej ksiezniczki i zrobic go jakos fajnie :) jaki kolor sobie zazyczyla nie trudno sie domyslec i oczywiscie Do tego chce fototapete z kucykami ponny ;)

Trzymam kciuki za Twoj test i mam nadzieje ze jednak @ nie przylezie...ja Do biegania akurat cholerka nie umiem sie zmobilizowac systematycznie ;) jakos strasznie nudne zajecie jak dla mnie wole zumbe albo silownie ;) ale podziwiam za wytrwalosc wlasnie tych co codzien maja mobilizacje na to ;)

A no wyjscia nie bede miala albo brylki albo soczewki.Na codzien chyba soczewki beda lepszym rozwianiem...

Ostatnia edycja:
Hej Dziewuszki:) Przepraszam, że nie pisałam ale cały weekend miałam gości...i nie było kiedy kompa włączyć...
Majdaczek dzięki za zainteresowanie... u mnie ok, zostały 3 dni do spodziewanej @... Póki co trzymam się twardo swojego planu, że najwcześniej test zrobię w dniu spodziewanej @ o ile wcześniej mnie nie wyprzedzi....
Grubson co Ty tak pesymistycznie nastawiona jesteś??? może akurat w tym cyklu @ się nie pojawi:D
Aschlee zdrówka dla małej:) Moja też ma faze na koniki pony:D właśnie zamierzam jej bajkę włączyć:D
Lisica trzymam kciuki żeby wszystko szybko się wyjaśniło:) &&&&&
Która teraz w najbliższym czasie testuje????

Fuma_Foch jak u Ciebie sytuacja?
Butterfly trzymam kciuki ;)

Ja mam jutro ciężki dzień więc zaraz się kładę, poczytam coś przed snem.
Mąż mi dziś kupił 2 testy i namawia do testowania. Ja bym wolała jednak poczekać jeszcze z tydzień bo nie wiem kiedy @ miałaby nadejść po luteinie...

Kurde Lisica to ja trzymam kciuki zeby wredota sie juz nie pojawila :tak:

Butterfly daj spokoj kucykami pony i roszpunka z zakreconych mi sie juz odbija ;) oczywiscie faza na wlosy Do ziemi tez sie zaczela ;)

Witam dziewczyny.

Butterfly dziekuje jakos daje rade ;-) zmeczona ale jakos funkcjonuje. Nadal jestem na zwolnieniu i mysle ze do konca lipca do pracy nie wroce.

Pozdrawiam was serdecznie i trzymam kciuki abyscie szybko do mnie dolaczyly!!!!!

reklama
Do góry