reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Skoro ważniejsze jest jedno, może nie do końca fortunne słowo, niż cała wypowiedź i za to z**** miesiąca..

Nie wiem, może to ja się nie nadaję na fora. Nie jestem słodko - pierdząca i nigdy nie będę. A jesli mam uważac na każde jedno słowo, to juz na pewno nie dla mnie.

Dominika, no ja własnie jestem i piszę tylko tutaj, próbowałam się wkręcić jakis czas temu w kwietniowki, ale nie umiałam, za duzo ich tam i w ogole jakos mi nie podpasowaly.. Dlatego pisze tutaj.. Nie wiem, mnie nie przeszkadzalo jak butterfly pisala o sobie zanim ja zaciążyłam, wręcz odwrotnie, byłam strasznie ciekawa tego wszystkiego. No ale jesli staraczki sobie życzą inaczej to będę się stąd zbierać, nic na siłę ;)
To daj znać jak beta :)

Shawty, no akurat jak brzuch boli to może oznaczać wszystko, mnie np. bolał i 2 krecha była, takze przez ból na pewno nie możesz wykluczyć sukcesu :) Trzymam kciuki!!!

reklama
Shawty trzymam zeby wredna @ nie przylazla

Grubson nie zamierzam sie klocic...nie po to jestem na forum...Ty powiedzialas swoje zdanie ja swoje i ok.Dziekuje za chec pocieszenia mnie wczoraj.Moze z tych nerwow nie zrozumialam tego tak jak chcialas zebym zrozumiala...Jezeli faktycznie tak bylo to przepraszam

Grubson, zakładamy nowy wątek??? Tylko dla tych zaciążonych z tego wątku??? Bo ja w marcówki też się nie wkręciłam... a z Wami mi tak dobrze:) Tylko nie wiem jak to się robi...;/
Lisica, może ty byś taki wątek stworzyła dla nas??? Ty już masz doświadczenie:p

Shawty - trzymam kciuki żeby @nie przyszła:/ ja jestem w trakcie @ nie wiem kiedy sie skończy ani kiedy przyjdzie następna...denerwuje mnie to!

Asch, spoko luz, nie ma tematu.

Butterfly, no ja jestem jak najbardziej 'za'! :) Ale też się nie znam, Lisico, ogarniesz temat? :)
To jest dobry pomysł, bo tutaj będziemy mogły po prostu być i wspomagać staraczki (chociaż wierzę, że za chwilę i tak do nas dołączą!), a o naszych ciążowych bzdetach gadać w oddzielnym wątku.

Shawty
, a nie korci Cię ani trochę żeby siknąć?

Happy, znam ten ból, ja po tej biochemicznej chciałam się jak najszybciej zacząć starać a tam zaczęło się zupełne wariactwo, 3 dni krwawienie, przerwa, 4 dni plamienie, przerwa.. I tak chyba z 40 dni, dostałam znowu okres i po nim już było ok.

Dziewczyny,na majtkach mialam troche bezowego ale przy podvieraniu po siusiu jest czysto.Polecialam sie ogolic i podejrzewam,ze sie zacielam,wycieram sie recznikiem a tam troche rozowego...Dzwonilam do gina,dzis ma dyzur,mowi zebym jutro przyszla,powiedzialam mu ze do jutra to wiadomo co moze byc:( kazal mi po 15.00 na oddzial przyjsc to mnie zbada .Martwie sie.Teraz leze,tyle stresu a to dzisiaj nasza 4 rocznica slubu.Jak przy 3latku mozna lezec.Strasznie sie stresuje.Odezwe sie pozniej,bo nie chce sie nakrecac.

reklama
Grubson - u mnie było tak" @(7dni) t y dzień spokoju , krwawienie (4dni) tydzień spokoju i znów krwawienie i nadal trwa:/
Dominika-trzymam mocno kciuki żeby wszystko było dobrze!
Shawty - rób tesciora:) trzymam kciuki :*

Do góry