milkyway
Fanka BB :)
O kurcze nie pamiętam. Nie mam przy sobie papierów bo jestem u rodziny. Jak wrócę do siebie to zerknę, tylko dopiero za jakiś tydzień.A jak duża była ta torbiel?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O kurcze nie pamiętam. Nie mam przy sobie papierów bo jestem u rodziny. Jak wrócę do siebie to zerknę, tylko dopiero za jakiś tydzień.A jak duża była ta torbiel?
Trzymam mocno kciuki. A jaka suplementacja?Czesc! Ja 11dc , wczoraj wizyta u gin. pęcherzyk dominujacy 21/16mm, endo 9,9 mm, mam bol podbrzusza i sluz, ale troche sie podlamalam bo lekarz powiedzial ze jak sie nie uda suplementacja to bardziej inwazyjny sposob proponuje- nie dopytalam o co chodzi, jutro ide jeszcze to dopytam, ale trochę mnie zdołował
przytulanki uskuteczniam i zobaczymy co bedzie...
pozdrawiam
No z tym to tak łatwo się mówi lekarzom.. cały czas z tyłu głowy to siedzi.. tym bardziej że coraz więcej ciąż w rodzinie i to bardzo bliskiej..chodzilo mu o hormony bo biore progesteron i lamette, teraz w kolejnym jak sie nie uda znow to mam lamette jednorazowo 5 tabletek przyjac( twierdzi ze lepszy daje skutek niz codziennie po jednej brac)
jutro dopytam dokladnie co mial na mysli, ale jak zawsze powiedzial ze co cykl tylko 30% par zachodzi, zebym tak sie nie nastawiala ze to juz i bedzie...
A to badanie twoje czy męża?Hej dziewczyny jak i Was? Ja mam już wynik genotypu kir, lekarz stwierdził że wynik nie jest optymalny ale mąż nie musi wykonywać badań więc chyba nie jest najgorzej![]()
U Ciebie same pękają pęcherzyki? U mnie Endo prawie 11 i lekarz powiedział że jest piękne [emoji23][emoji23]Czesc! Ja 11dc , wczoraj wizyta u gin. pęcherzyk dominujacy 21/16mm, endo 9,9 mm, mam bol podbrzusza i sluz, ale troche sie podlamalam bo lekarz powiedzial ze jak sie nie uda suplementacja to bardziej inwazyjny sposob proponuje- nie dopytalam o co chodzi, jutro ide jeszcze to dopytam, ale trochę mnie zdołował![]()
przytulanki uskuteczniam i zobaczymy co bedzie...
pozdrawiam