• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po drożności jajowodów.

anushkhaya

Początkująca w BB
Cześć 🙂
Kobietki kochane, mam pytanie. Mianowicie w styczniu miałam robioną drożność jajowodów, lekko przepchane - drożne. Mój gin zakazał zbliżeń w tym samym cyklu co badanie, więc ruszyliśmy w drugim. Moje cykle są nieregularne od 21 dni do 32, więc duża rozbieżność, ostatni trwał 21 dni. Zostały mi wdrożone leki - letrozol i luteina. Byłam na monitoringu 08.02 był pęcherzyk (owulacja przewidziana na weekend), wszystko w normie, 12.02 potwierdzone pęknięcie pęcherzyka samoistnie.. już zostały resztki
Mam pytanie, kiedy mogłabym ewentualnie "się testować"? 🤪 Jestem pierwszy raz na takiej stymulacji, może ktoś miał podobną sytuację, co sądzicie? Pozdrawiam 💚

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny, mam pytanie.. bo chyba panikuje.. jestem w 19 dc, strasznie bolą mnie jajniki od dwóch dni czy to już stracony cykl? Wpadam w panikę.. chyba za dużo nadziei sobie narobiłam ta drożnością 😪

reklama
dokladnie ja tez jestem po drożności a ciąży nie ma. Wydaje mi się że ona na nic nie wpływa.
A monitorowałaś cykl? Owulację? Bo ja nie powiem, mam nadzieję.. ale w głowie jednak jestem przygotowana na okres tak jak zawsze.. no i jeszcze te ciągle kłucia w jajnikach, wzdęty brzuch.. no wcześniej tak nie miałam ale raczej to objawy @.. 😪

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry