reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Starania po raz drugi , powiększamy rodzinę :)

A zaszłam :)
Co prawda pierwszą ciążę poroniłam w maju, ale już w lipcu praktycznie bez starań byłam w kolejnej tym razem szczśliwej :tak:
I staraliśmy się 9msc więc jak widać może być dobrze. Tylko trzeba pozytywnie się nastawić :)

Ja wynik teraz też mam oscylujący między 5-5.7 i niżej nie chce zejść nawet jak lek się zwiększa... Więc cóż... Może taka moja uroda??
U mnie najgorszy problem z wagą :(
Niestety mam sporo nadmiernych kg. Chociaż i tak już 33kg zgubiłam. Ale niestety wyniki się pogorszyły i narazie na dietę zakaz. Utrwalamy wagę, którą mamy. A już widzę, że mimo niewielkiego spożywania kcal kilogramy skaczą jak szalone :mad:
Dziękuję tarczyco! :confused:
Miłego dnia!
Słuchaj a wiedzą czemu to tsh ci nei spada? Pytam bo mam koleżankę, która bierze ogromną dawkę Euthyroxu i też ma bardzo wysokie tsh i lekarze nie wiedzą dlaczego. A dawkę ma tak dużą, że już zaczęła mieć problemy z serduchem.

reklama
Dobry wieczór dziewczyny :-)
Jutro idę odebrać wyniki kolejnych badań a dzisiaj zostawiłam w laboratorium 140zł. Nie pierwsze już zresztą.
Powiedzcie czy Wy też musicie tyle za wszystko płacić? Ja jestem z Wrocławia i tu o wizycie na NFZ nie ma mowy a co za tym idzie wszystkie badania są pełnopłatne :wściekła/y:

Ja wydałam już na badania 150zł i czeka mnie jeszcze wizyta za 85zł ... nie wiem co będzie dalej. Powiem szczerze że bardzo się boję

Słuchaj a wiedzą czemu to tsh ci nei spada? Pytam bo mam koleżankę, która bierze ogromną dawkę Euthyroxu i też ma bardzo wysokie tsh i lekarze nie wiedzą dlaczego. A dawkę ma tak dużą, że już zaczęła mieć problemy z serduchem.
Nie mają pojęcia czemu :rolleyes:
Zwiększenie dawki leku też nic nie daje.
Więc zakładają, że taka moja uroda.

Kamilove a czy brałaś Letrox? U niektórych Euthyrox źle się wchłania ze względu na laktozę a Letrox jej nie ma. U mnie lekarka tak zrobiła i jest ok.

Dobry wieczór dziewczyny :-)
Jutro idę odebrać wyniki kolejnych badań a dzisiaj zostawiłam w laboratorium 140zł. Nie pierwsze już zresztą.
Powiedzcie czy Wy też musicie tyle za wszystko płacić? Ja jestem z Wrocławia i tu o wizycie na NFZ nie ma mowy a co za tym idzie wszystkie badania są pełnopłatne :wściekła/y:
U nas też tyle kosztują te badania, dlatego ja z nimi zwklekam. Idę na fundusz do endo-gina i spróbuję tam wyżebrać skierowanie. U mnei zapowiada się cykl bezowulacyjny :/ Znowu.

Cześć dziewczyny byłam właśnie na pierwszej wizycie i jeszcze nic nie widać nie wiem co mam myśleć płakać mi się chce. Następny termin za 2 tygodnie. Mówiła ze w środku wygląda ciazowo tylko pęcherzyka nie widziała :( :( :(

reklama
Jak ja się źle czuję, nie wiem co się dzieje, wszystko mnie boli, spać mi się chce i zmęczona jestem jak nie wiem co. Boję się że to tarczyca mnie zaczyna mordować!!:wściekła/y:

Do góry