reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz drugi , powiększamy rodzinę :)

Witam :) faktycznie nie ma co pisac. Najpierw @ potem 2 tyg czekania na owu. Potem 2 tyg czekania i test. Wlecze sie to strasznie.

reklama
Hejka.
Ja nie pisze bo nie mam o czym. Czekam na @ dzisiaj miała się pojawić. Jeszcze miesiąc czekania i wracam do staranek.
Yesenia sie nie odzywała?
Witam nowe dziewczyny.

Ach ta grochowa :) kupilam groch wiec tez zrobie . Trzynastego wszystko zdarzyc sie moze... :)
Nic sie yesenia nie odzywa...

Jak tam dziewczyny? Ruszyło coś czy cały proces od nowa po @? Ja jestem w połowie, byłam w poniedziałek u lekarza i był pęcherzyk na jajniku. Poprzytulaliśmy się dwa dni pod rząd, a potem nie było już chęci ani siły :/ w czwartek byłam sprawdzić jeszcze raz czy pęcherzyk pękł i już go nie było. Prawdopodobnie w środę doszło do owulacji. I wszystko szlag trafił. Teoretycznie plemniki żyją 72 godziny. Zobaczymy. Teraz okres czekania. Juz wiem, ze jak zaczną bolec mnie piersi w przeciągu tygodnia to sprawa pozamiatana :/ Jeśli w tym ani następnym miesiącu nic nie wyjdzie, będziemy się badać i szukać przyczyny.

Moze sie uda :) w koncu tak jak piszesz zyja te 72 godz. Ja czekam na @ powinna byc dzisiaj. Zazwyczaj mi sie spoznia , nawet niekiedy 2 tyg mi sie spoznia wiec czekam. Nie robie testu bo sie naczytalam ze czesto kobiety maja poronienie i nawet o tym nie wiedza. Gdyby wyszedl pozytywny a potem dostalabym okres to ach... nie wiem po co ja czytam te rzeczy na necie :/

Ja w walentynki nie poszalałam bo 13 przyszła @. Za to straciliśmy majątek w restauracji bo rezerwując stolik nie wiedziałam, że 14.02 obowiązuje tylko specjalne menu pełne afrodyzjaków po 150 od osoby:( Ale przynajmniej było dobre:)

Hej, można dołączyć? My juz mamy chłopca 10 miesięcznego i chcemy druga dzidzia. Dopiero od tego m-ca się staramy i robiłam testy owu, 14.02 mi wyszły pozytywne i się przytulalismy i czekam na dwie kreski :-) wam też życzę!

reklama
Ester 150 od osobyyyy?!?! Wooowwww :) dobrze ze bylo dobre.
Witam madziolina :) widze ze chcesz miec dzieci "rok po roku" ja tez. A co bys chciala chlopca czy dziewczynke?

Do góry