reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Starania po raz drugi , powiększamy rodzinę :)

Mi też się nie chce chcieć i ledwo żyję , ale najgorsze jest to że tego nikt nie rozumie z mojego otoczenia . Chodzi mi tu o męża i moją mamę. Przykro mi z tego powodu , staram się już nawet im nie mówić że nie mam siły bo i tak mi to nic nie da :no:

Mój maż też nie może pojąć do czego może doprowadzić chora tarczyca.

reklama
Witajcie dziewczyny:-)

Bardzo mi przykro z powodu Waszych chorych tarczyc.
W sumie ja mam torbiele na tarczycy a badań dawno nie robiłam a pewnie powinnam.
Byłam dziś u lekarza , jest pęcherzyk a w nim kropek który odpowiada 5 tygodniowi ciąży. Zaczęły mnie męczyć mdłości. Ogólnie nastrój mam do dupy.
pozdrawiam

Witajcie dziewczyny:-)

Bardzo mi przykro z powodu Waszych chorych tarczyc.
W sumie ja mam torbiele na tarczycy a badań dawno nie robiłam a pewnie powinnam.
Byłam dziś u lekarza , jest pęcherzyk a w nim kropek który odpowiada 5 tygodniowi ciąży. Zaczęły mnie męczyć mdłości. Ogólnie nastrój mam do dupy.
pozdrawiam
Super!! :)
To teraz na <3 czekamy :*

Ysenia, chora tarczyca to nie taka masakra jak może się wydawać :) pójdziesz do lekarza i sama się przekonasz. Leczę to od 2lat więc wiem co piszę ;)

Witam!! Co tu taka cisza , jak po śmierci organisty??? :-) Po wizycie u endokrynologa jestem baaardzo zadowolona. Dostałam Euthyrox 25 i 50 i mam brać go na przemian , jeden dzień 25 , a drugi 50. Za 4 tygodnie zrobić badanie Tsh i przyjść na wizytę. Mogę się też dalej starać :-D Jak to jest tylko ta tarczyca co będzie ok. Mówiłam jej o udrażnianiu , że mam je mieć po nowym roku , a ona że może nie będzie potrzebne. No i oczywiście mam Hashimoto . Nie mam żadnej diety , ani dodatkowych suplementów . Jestem uspokojona , trafiłam na dobrego lekarza!

Witam!! Co tu taka cisza , jak po śmierci organisty??? :-) Po wizycie u endokrynologa jestem baaardzo zadowolona. Dostałam Euthyrox 25 i 50 i mam brać go na przemian , jeden dzień 25 , a drugi 50. Za 4 tygodnie zrobić badanie Tsh i przyjść na wizytę. Mogę się też dalej starać :-D Jak to jest tylko ta tarczyca co będzie ok. Mówiłam jej o udrażnianiu , że mam je mieć po nowym roku , a ona że może nie będzie potrzebne. No i oczywiście mam Hashimoto . Nie mam żadnej diety , ani dodatkowych suplementów . Jestem uspokojona , trafiłam na dobrego lekarza!
No widzisz .... super. Tu nie ma żadnej diety tylko Euthyrox :)
Na przemian mówisz? No ciekawe jak będzie u mnie. Ja idę w środę.
:*

A nie mówiłam? Super ;)

Witam! Wstalam dzis z bolem glowy i nie moge sobie z nim poradzic :( Mam do Was pytanie czy podczas brania lekow zauwazylyscie jakies wachania wagi? Milego dnia !

reklama
U mnie waga bez zmian. Jak przytyłam jak zachorwałam tak dzielnie trzymam te kilogramy :/ Z tego co zauważyłam tyje się przy niedoczynności tarczycy, więc jak bierzesz leki to tyć z tego powodu nie powinnaś.
Ale jako, że to choroba autoimunologiczna mi np puchnie noga jak robi sie gorąco. :)
Yesenia - ja do innej idę. Do ginekologa-endokrynologa.

Do góry