reklama

Starania po raz pierwszy :)

magda teraz łykaj witaminy.. podstawa to kwas foliowy.. polecam tez falvit....a za jakis czas zrob sobie badania... to ze u mnie tak było nie znaczy ze TY tez tak bedziesz miala. kazdy organizm inny... trzymam kciuki zeby było ok. słyszałam o kobietach ktore po odstawieniu tabsow od razu zaszły w ciaze bez problemow ;)

reklama
hej dziewczyny

co do teściowych i mamusiek naszych meżczyzn...to ja trafiłam rewelacyjnie...nie dośc ze wychowała syna na porządnego faceta,który żadnej pracy się nie boi,jest lojalny i bardzo szanuje swoja mamę to do tego bardzo szybko odcięła pępowinę i w ogóle się nie wtrąca i jest cudo kobieta...wszystkim takiej zyczę...:)

a we Wrocku nadal słonecznie,pięknie,ciepło tylko w pracy sie siedzieć nie chce...:(

co do spirali i innych to tez słyszałam od lekarza ze najlepiej dla rodzących..ale ja nigdy nic nie uzywałam...no moze kilka gumek...ale to na tyle...hehe

AMALFI trzeba byc dobrej nadziej... a keidy planujesz IUI? ja zakupilam po aptemi dla M i pilnuje zeby łykal. a Twoj łyka cos?
a mi juz ktorys raz z kolei sniła sie mysz!! wiecie mzoe co to znaczy?

Fifka.. no masz.. :-( jak nie urok to.... współczuje kobieto. A myślałam,że już żadna z Nas po antykopy sięgać nie będzie :-)

My wczoraj poszaleliśmy :-) wyszłam po 23 od M. żeby min sąsiadów nie widzieć :-D a bidula moja się rozchorowała i po północy dostał rozwolnienia.. :-(

a to Wy nie mieszkacie razem czy mi sie cos placze? :)

Po odstawieniu organizm szaleje i łatwo zajśc w ciążę ;-)

na dwoje babka wrozyla. Czasem bardzo latwo a czasem po tabletkach meisiacami i latami sie nie udaje. Nie ma reguly.

rasta i co, myslalas o IUI taka jak macku, udalo jej sie, ze slabymi parametrami nasienia, szok, no nie???

czemu szok?! IUI wlasnie zaleca sie m.in. przy slabych parametrach nasienia. Gdyby nie byly slabe to juz by pewnie dzidzie mieli. :)

ej laski powtorze raz jeszcze, bo pisalam kilka razy a widze, ze olane :) kwas foliowy brac trzeba. Jesli sie bralo tabletki to tym bardziej! Nawet jesli nie chce sie teraz miec dziecka a odstawilo sie tabletki anty nalezy brac kwas - tabletki anty wyplukuja calkowicie kwas foliowy z organizmu. Nalezy lykac 0,4 mg dziennie (=400ug) na cco najmniej 3 m-ce przed rozpoczeciem staran.
Niedobór kwasu foliowego moze byc przyczyna wad rozwojowych plodu (wada cewy nerwowej, czyli tego, z czego robi sie caly uklad nerwowy).

lece szybciutko, bede wieczorkiem!

Ten link który został wklejony "komu udało przy słabych żołnierzykach" podnosi na duchu. Niektóre wyniki były o wiele gorsze od tych mojego P a jednak znalazł sie chojrak :-)

pok wiem czemu sie robi IUI, ale szok dlatego ze macku pisala ze byla na pograniczu IUI a in vitro, wiec szok pozytywny ze sie im udalo, dla mnie to na plus bo ja jestem tylko na pograniczu in vitro. Wiec jak mojemu podskocza chociaz troche parametry to moze mam szanse na IUI, chociaz jednak nie, bo musialabym robic droznosc a nie mam zamiaru!
rasta ja nie planuje IUI tylko zaplodnienie pozaustrojowe (in vitro), chyba ze jakims cudem poprawia sie wyniki mojego chlopa, ale i tak nie zrobie IUI bo jak pisalam wyzej nie mam zamiaru robic droznosci

reklama
pok każde z Nas jest w takiej dogodnej sytuacji ,że mamy osobne mieszkania :-) jak nie mam ochoty bywać u Niego zbieram manatki i idę do siebie ;-) czasami zdarza się,że zostaje u niego na dłużej ;-) jak ja to powiedziałam kiedyś " nie mam u Niego tamponów, więc to znaczy,że nie mieszkamy ze sobą " :-D

Ael
żadnych wypadków nie przewiduje ;-) ma być to przemyślana decyzja (mądrala ze mnie nie ma co, mam nadzieje,że los mi psikusa nie zrobi :-p)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry