reklama

Starania po raz pierwszy :)

eeeeeee spox ;) po motywie z mysza snił mi sie moj M jak sie do mnie dobierał wiec to znaczenie erotyczne.... od dłuzszego czasu snia mi sie myszy i nic złego sie nie stało wiec to napewno zwiazanego z sexem... biała mysz tez mi sie niła wiec to dobry znak ;) dziex dziewczyny ;)

reklama
rasta to pozycz trochę tego libido:-) my się nie stramy tylko nie zabezpieczamy a jak na złośc to i libido niskie i brak ochoty na seks,ciągłe zmęczenie i jakies przesilenie wiosenne....jak człowiek juz moze sobie poszlaec bez perzejmowania się i martwienia o zabezpieczenie...to ochota mu odchodzi....eh ta matka natura...grrrrrrrr

rasta niestety wanny brak a pod prysznicem razem się nie zmieścimy wiec odpada niestety..generanie sypiamy nago i coś tam sie miziamy ale szybko ochota przechodzi jakos...
no wiesz od listopada mamy sezon siatkówki,która trenujemy i gramy w amatorskiej lidze razem wiec zwalamy na to ze sił i chęci nam brak bo wszystkie tracimy na treningach i meczach...i do tego trochę stresu mieslismy ostatnio...ja zgubiłam laptot,teraz zmieniam pracę i się męcze w obecnej...byle do konca kwietnia,wyjazd na narty nam nie wypalił i prawi stracilismy całą wpłacona kasę...wiec odprężenie by się przydało jak najbardziej...ale najblizsze na swieta dopiero:szok:

Ostatnia edycja:
Gosia wiem co to za ból nie móc się razem wykąpać ;-) u Nas też odpada ze względu na niedopasowanie wzrostowe :-D ja mała on duży :-) i ja uwielbiam się kąpać w gorącej wodzie, wiem błąd ! ale nie umiem przestać :-) on woli chłodniejszą wodę , a ja w wodzie w której on się chce kąpać zamarzam :-D

dziewczyny a może znacie jakiś fajny sposób na optyczne wysmuklenie ud...moga byc cwiczenia,zabiegi cokolwiek...wiosna i lato idą a ja jak zwykle niezadowolona...wiele rzeczy próbowałam ale mam tendencje po mamusie do brzydki nóg...grrr
cała jestem smukła i w ogóle ale te uda zawsze mnie wkurzają...grrrrrr
mój M mówi ze przesadzam...ale ja wiem ze mnie kocha i jemu to nie przeszkadza ale mi i owszem...więc prosze o radę...

kup sobie bańki chińskie ;-) i masuj nogi ;-) pomaga na cellulit i gubić zbędne cm :-) tylko przygotuj się na lekkie siniaki ;-) póki się skóra nie dostosuje ;-)

reklama
Magda...u mnie z temperatura też był zawsze problem,bo znowu ja byłam przyzwyczajona do letnich lub zimnych orzeżwiających prysznicy,a mój zamarzał...ale się zmieniło i mniej wiecej teraz nam sie wyposrodkowały potrzeby...ale nie mamy ich gdzie reazlizowac..:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry