reklama

Starania po raz pierwszy :)

generalnie ja jestem instruktorem masażu każdego typu ale jak to bywa masuje wszystkich dookoła a siebie nie potrafie tak jak bym chciała...szczególnie tylnią stronę ud...a tak bym sobie masaż antycelulitowy zafundowała który wspomaga przemianę materii i zmiejsza cm...i musze gdzies indziej chodzic...grrrr
a bańki patrzyłam...dobry pomysł...spróbuje:):)

reklama
Te bańki proste w obsłudze ;-) oliwisz dosyć dobrze skórę i zasysasz bańkę i kółkami jeździsz po nogach ;-) ja mam ten problem na brzuchu i uda.. masakra :-) chociaż mój też mówi,że mu się podobam, ale my kobiety wiemy swoje ;-)

ps. przeczytałam fajny kawał :-)

Co robi Jarosław Kaczyński jak ma ochotę na sex ?

- Odwraca kota ogonem :-D

Hej laseczki :) ja właśnie wróciłam z ostatniego dnia pracy :D i jestem szczęśliwa:) tylko do pełnego szczęścia w tej chwili brakuje mi "wyzdrowienia" pęcherza. Wczoraj wieczorem już było dobrze, a dziś znowu się pogorszyło... Mam takie parcie na pęcherz, że aż boli, a jak idę do wc, to nie upuszczę ani kropli... ;/
Powinnam koncentrować się na staraniach, a tu przywlokło się to "coś"... i chyba cykl będzie stracony... nawet śluzu do tej pory nie mam...

IWASEK na armie polecam
-salfazin... jest to preparat cynkowy... posiada duza zawartosc cynku ( nalezy łykac go wieczorem po posiłku)
- kwas foliowy (tak tak facet tez)
-wit. C na ruchliwosc
_wit B
- żen-szen
Moj M pije plusza z zen szeniem, salfazin, wita C i B i dodatkowo łyka doper herz dla mezczyzn.... tam jest kumulacja wszystkich potrzebnych składników

dagne brzmi niezbyt kolorowo...musisz jakos przeżyc i duzo pić,żeby ten pęcherz w końcu ruszyło...a staranka chyba faktycznie musisz odłożyc...bo jakby nie było to przy seksie poobijasz sobie dodatkowo pęcherz i może mocniej bolec i dłuzej leczyc...wiec chyba nie polecam...mi czasem pojedyncze bakterie wlatywały ale zapalenia jeszcze się nie nabawiłam...miałam jeden dzien meczenia ale robiłam nasiadówki w ciepłej wodzie i przechodziło...bo ja z reguły mnóstwo pije i przelewam litry przez mój pecherz wiec nic się nie czepia na dłużej...

rasta pomysł dobry...tylko obawiam się ,że ja przy tym masażu zasnę hehe...tak mamostatnio,że jak tylko się położe to zasypiam od razu...hehe ale spróbujemy na weekendzik...bedzie wiecej czasu:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry