reklama
magenta :)
Fanka BB :)
no to oby sie pojawil ten filmik:-) jejku wam tez tak chce sie spac ja juz obiad odbebnilam na dzis;-) do wieczora ma spokuj moge sie obijac hihi jak dziewczynki mowily ze mozna przez cienkie rajstopy sie zabezpieczac hihi
to się rozpisałyście. ledwo was nadrobiłam
Big super ze wszystko w porządku ale wyobrażam sobie co za stres musiałaś przeżyć ;/
Ael jeszcze jakąś gwiazdą z brzuszkiem zostaniesz.
A co do szklanki wody to czasami się przydaje.
Ael jeszcze jakąś gwiazdą z brzuszkiem zostaniesz.
A co do szklanki wody to czasami się przydaje.
Hejka
Od wczoraj zawalona praca na maksa jestem wiec tylko was podczytuje...
co do mocnych II krech zaraz po spodziewanej @ u madziarki to ja potwierdzam ze moze tak byc bo sama miałam tak,że 2-3 dni po zrobiłam test i juz jak mocz się wtczał w pasek to odrazu weszły dwie grube,czerwone krechy i nie trzeba było czekac ani sekundy...
co do zabezpieczania to ja odkąd zaczęłam uprawiac seks to nigdy się nie zabezpieczalismy tylko polegalismy na moich obesrqwacjach sluzu ale głównie przysłowiowym kalendarzyku...czyli od 12 do 18 dnia nie do konca i jest git od 6 lat...
no i powiedzcie mi o co chodzi z ta szklanką wody...
ja nawet zakupiłam tabsy po moim poronieniu...zeby trochę pobrac nawet gin zalezał mimo ze nigdy nie brałam i do dzisiaj leza w łazeince...dwa opak.nawet się zastanawiałam czy nie pobrac 2-3 m-ce zeby były potem odrazu blizniaki...hehe ale jak was czytam to się boje ingerowac w te moje idealne cykle...
Od wczoraj zawalona praca na maksa jestem wiec tylko was podczytuje...
co do mocnych II krech zaraz po spodziewanej @ u madziarki to ja potwierdzam ze moze tak byc bo sama miałam tak,że 2-3 dni po zrobiłam test i juz jak mocz się wtczał w pasek to odrazu weszły dwie grube,czerwone krechy i nie trzeba było czekac ani sekundy...
co do zabezpieczania to ja odkąd zaczęłam uprawiac seks to nigdy się nie zabezpieczalismy tylko polegalismy na moich obesrqwacjach sluzu ale głównie przysłowiowym kalendarzyku...czyli od 12 do 18 dnia nie do konca i jest git od 6 lat...
no i powiedzcie mi o co chodzi z ta szklanką wody...
ja nawet zakupiłam tabsy po moim poronieniu...zeby trochę pobrac nawet gin zalezał mimo ze nigdy nie brałam i do dzisiaj leza w łazeince...dwa opak.nawet się zastanawiałam czy nie pobrac 2-3 m-ce zeby były potem odrazu blizniaki...hehe ale jak was czytam to się boje ingerowac w te moje idealne cykle...
reklama
Podziel się: