Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny ale zapieprzacie z tym pisaniem, nie bylo mnie pare godzin a tu tyle napisane, jak zaczynalam na tym watku, to nikogo nie bylo albo czasem ktos nabazgral jednego posta i tyle
Amalfi, Ty tutaj nie marudź, tylko ładnie przed małżonkiem nóżki rozkładaj !!!!!! raz, raz, nie ma że pipka boli![]()
A gdzie pracujesz, w której szkole we Wro??Jedyny minus tej mojej nowej (mam nadzieję pracy) to to że na drugim końcu miasta i dojazd mi zajmie godzinę w jedną stronę :-(
...mówisz,że pały będą... stały?? hahaha naszym samcom...
sorry mam glupawkę
nieźle bo jak pierwsza 10-tka z listy teraz potestuje i zajdzie to za 9 miechów nikogo nie będzie na blogu bo wszystkie w tych samych dniach będą rodzić![]()
Dziewczyny ale zapieprzacie z tym pisaniem, nie bylo mnie pare godzin a tu tyle napisane, jak zaczynalam na tym watku, to nikogo nie bylo albo czasem ktos nabazgral jednego posta i tyle, pozniej poczytam o tych butach solarkach itd, co tam naskrobalyscie. A ktos zaciazył jak mnie nie bylo, w ciagu tych paru godzin? Robilam sernik bylam troche zajeta. Ktoras pytala o kotlety mielone z wczoraj, byly pyszne.
A najlepsze jest to ze moj chlop chce sie dzisiaj znow bzykac, doradzcie mi jak go splawic!!!! Jak mu wytlumaczyc ze potrzebuje jego plemnikow co dwa dni, bo nie chce w sobie wątłych, wybrakowanych kijanek, ledwo zipiących. Jakies rady dziewczyny????!!!!!

swoją drogą wasi Panowie to mają z wami wesoło!