Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kasia, strasznie długie masz te cykle, powinnaś się poradzić lekarza...
U mnie dziś było -3 stopnie. Masakra, w maju!! Na szczęście nic nie zmarzło na ogrodzie. Teraz temperatura dobija do 5. No szaleństwo po prostu, Bahama...
A ja mam nowy objawpojawiły mi się guzki na brodawkach
Sil no jeszcze mnie nie przebiładziś idę zakupić termometr i będziemy się mierzyć
teraz już rozumiem dlaczego chcecie zaciążyć
mnie nie tyle co brzuch jak pochwa boli :-/, na brzuch przyjdzie czas pewnie
![]()
niestety blokuja sie w jajnikach i nie chcą wychodzic... i własnie dostałam clo. Narazie mam pierwszy cykl z clo więc czekam na rezultaty.
Cześć
Magda ja zdecydowałam że tą dietę Dukana bądź jakąś inną dietę zastosuję za miesiąc-jak mi się nie uda w tym miesiącu zafasolkowac.
Już się o to pytałam ale nikt nie odpisał więc się powtórzę: dziś mam 40 dc i nie mam @ robiam 2 tesy i 2 wyszły negatywne. Idę do gina w poniedzilek i chę aby dał mi coś na wyregulowanie @ (np. luteina) czy myślicie że koleś przepisze mi coś czy powinnien najpierw wysłać mnie na jakieś badania a jeśli tak to jakie? (kurcze chcę mu coś zacząć sugerować bo chodzę na NFZ i trzeba walczyć o swoje :-))
Witam wieczorową porą kobiałki
U mnie do przodu ...moje szczęście jest już TYLKO moje![]()
:-)
Co do @ czekam do 6 i jak się nie pojawi zrobię sikacza ale mam już wszystkie objawy a tempka...zgłupiałam bo rośnie, spada i rośnie więc wrzuciłam na luz. Co ma byc to będzie;-)

. Wiesz ja takimi sprawami bardzo się interesuję i swego czasu będąc członkiem jednej z organizacji zajmowałam się nawiedzonymi domami i to było niesamowite uczucie, chociaż sporo przy tym roboty :-)
Witam wieczorową porą kobiałki
U mnie do przodu ...moje szczęście jest już TYLKO moje![]()
:-)
Co do @ czekam do 6 i jak się nie pojawi zrobię sikacza ale mam już wszystkie objawy a tempka...zgłupiałam bo rośnie, spada i rośnie więc wrzuciłam na luz. Co ma byc to będzie;-)