• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
kasiu u mnie tak samo jak u Ciebie ciągle brak @...kurcze w poniedziałek idę do gina a w weekend ma weselu już sama nie wiem czy mam robić testa kolejnego czy to się mija z celem ehhh

a ty już zatestowałaś?

Atom ja siknelam rano i 3xD**A wiec nie wiem co ci powiedziec bo to kolejna nadzieja a potem kolejne rozczarowanie :-(

Kasia, Atom zatestujcie ostatni raz dla pewnosci :)
Pao trzymam mocno &&& :) dasz rade

dotka tak wlasnie zrobilam ale znow po tylku dostalam :-(

IWASEK bede trzymac &&& az zsinieja i jeszcze dluzej!!!

slodkich snow kobietki

Nie śpię :)
I tak sobie myślę, że dziewczyny pisały, że będą mogły kaprysić :P ciekawe, kiedy im przejdzie, bo żaden chłop nie przetrwa dużej dawki marudzenia, nawet w ciąży :PP

Iwasku, zwolnij, masz prawo. Mnie się to też wydawało niemożliwe, że co, że obiadu nie będzie, że nie posprzątam, że chłop sam musi robić, a świat pędzi beze mnie. Ale nic się nie stało, nic się nie zawaliło :) Tobie też się nie zawali, bo MASZ DO TEGO PRAWO :)

Sil ja czasem kapryszę a mój facet jeszcze ma do mnie cierpliwość XD

A szef Iwaska nie robił jej problemów ze zwolnieniem, ładnie się zachował. :-)

Bardzo ładnie się zachował :) Teraz ona musi zwolnić i dać sobie na to pozwolenie :)

A kaprysić czasem to nie kaprysić o wszystko ;)

JA tylko proszę bym mi mój kochany coś przyniósł, bo ciągłe wstawanie powoli jest dla mnie problematyczne :-) No i ewentualnie jak mam ochotę na lody to wysyłam go do sklepu :-D

A dzień dobry :) widzę, że tu od rana o zachciankach i kaprysach :) ja się przyznaję, że wykorzystuję mojego do mycia naczyń ;p bo strasznie tego nie lubię.

A dzień dobry :) widzę, że tu od rana o zachciankach i kaprysach :) ja się przyznaję, że wykorzystuję mojego do mycia naczyń ;p bo strasznie tego nie lubię.
Przyznam się też swojego wykorzystywałam do mycia naczyń bo jeszcze jak męczyły mnie nudności to denerwował i drażnił mnie zapach płynu do mycia naczyń :-D

reklama
Przegapiłam tydzień książki w empiku :( i książkę szwai, a kupić jej się teraz nie da, chyba że na allegro, a liczą jak za woły :(

Ja nie wykorzystuję :P i tak musi wszystko zrobić :P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry